Per 1 september waait er een frisse wind door Molenschot.
Niels Baans van Baans Catering / Golfclub Toxandria Rijen neemt op die datum Herberg de Drie Linden over.
Op een terrein van maar liefst 1730 m² ligt dit mooie Rijksmonument met restaurant, zaal, café, ruime keuken, rookschuur en magazijn.
“Een omvattend bedrijf met mooie kansen” vind Niels en hij ziet deze kans dan ook als een mooi verlengstuk van zijn activiteiten van Baans catering. Komt daar bij, dat Niels Baans ook een persoonlijke klik heeft met het pand en bedrijf. Opgegroeid in de omgeving en zelf ook feesten gevierd in de Drie linden, maakten dat de ondernemer meteen een goed gevoel had bij de Drie Linden.
Tradities blijven in ere, feesten zoals ze reeds geboekt staan bij de Drie Linden blijven conform afspraken staan en worden voortgezet en in de planning meegenomen.
(Nieuwe eigenaar Niels Baans)
Wel wil Baans het restaurant helemaal oppakken en naar eigen hand gaan zetten. De kookstijl wordt meer in menuvorm gegoten, gebruik makend van herkenbare producten uit de omgeving met verrassende smaak. Het thuisgevoel is hierin belangrijk. Medio oktober is deze opening van het restaurant gepland.
Baans Catering zelf is operationeel vanuit het complex van Golfclub Toxandria te Molenschot. Van december t/m februari is deze locatie open voor diverse gelegenheden zoals zakenlunches, borrels, vergaderingen en personeelsfeesten, maar ook catering op locatie kan worden verzorgd, van borrel met hapjes met vrienden, tot walking diners en live cooking. Ervaring in het horecawezen is dus zeker ruim aanwezig.
Volgens Niels is het een spannende onderneming, maar gaan hij en zijn team met veel zin en passie er iets moois van maken.