Young Ones Rock On luidt het jaar knallend in met opnieuw een avond vol live muziek

Foto: Young Ones

Op zaterdagavond 27 januari 2024 vindt alweer de vierde editie van het muziekevenement Young Ones Rock On plaats in café ’t Rijens Vat. Jonge talenten uit Rijen, Dongen en omstreken zullen op deze avond een gevarieerd repertoire ten gehore brengen: Van Abba en Queen tot Guns n’ Roses en Metallica.

Vijftien jaar geleden begon Stichting Juin met het project Young Ones, waarin jonge muzikanten in zes maanden klaargestoomd werden om te spelen in een band. Begeleid door ervaren muzikanten gingen de talenten aan het einde van het traject samen de planken op in ’t Rijens Vat. Bekende bands die hieruit zijn voortgekomen zijn onder andere Upper Shelf, Flathead en Rebadged. 

Na een lange stilte kwamen de muzikanten terug bijeen voor een reünie optreden, op de plek waar het allemaal begon: ’t Vat. Young Ones Rock On was geboren. In januari 2020, mei 2022 en januari 2023 vonden er al drie geslaagde avonden plaats met veel, luid en enthousiast publiek. Om de traditie in stand te houden is er dus ook een volgende datum geprikt aan het begin van het nieuwe jaar waar opnieuw het dak eraf zal gaan!

Tickets voor 27 januari zijn verkrijgbaar voor €10,- per stuk bij café ‘t Rijens Vat. Komt het niet gelegen om je tickets daar op te halen? Dan is er nog de optie om je kaarten door de Young Ones zelf thuis te laten bezorgen! Stuur voor meer info over deze thuisbrengservice een Messenger berichtje naar Young Ones Rock On via Facebook (facebook.com/youngonesrockon).

Deelnemende muzikanten: Anniko Snoeren – Chloé van Geffen – Jelle Gommers – Jeroen van Broekhoven – Kasper Jansen – Merijn Oprins – Nick Uittenbogaard – Niels Biemans – Rein van Bedaf – Romy Wiercx – Ruben de Voogd – Sam Wouters – Sijmen Doorakkers – Vincent van de Pas – Wessel Dingemans

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen