Bent u als ondernemer opzoek naar het juiste productieve en flexibele personeel?

Foto: JobManiac

Heeft u ook last van de grote pieken en dalen in de productie van uw bedrijf? Of last van ziekte uitval van een van uw werknemers? Wilt u hiervoor de juiste oplossing?

Het is belangrijk om een goed overzicht te krijgen in de wensen/verwachtingen van onze opdrachtgevers. Daarom komen wij graag bij u langs om kennis te maken met uw organisatie en de wensen daarin te bespreken.

Door tijdens dit gesprek samen met u een korte procedure door te lopen kunnen wij op korte termijn de juiste kandidaat voorstellen. Wanneer er een spoedaanvraag is, en er geen tijd is om de procedure langs te lopen; Geen probleem! JobManiac is 24 uur per dag bereikbaar en kan binnen een zeer geringe tijd personeel op uw locatie geregeld krijgen.

Procedure met opdrachtgever

 • Kennismaken met uw bedrijf
 • Inventariseren van uw wensen/eisen
 • Sterke en strenge werving en selectie
 • Voorstel bij opdrachtgever
 • Plaatsing
 • Backoffice afhandeling (administratief)

Door onze sterke en strenge werving en selectie staan wij 100% achter ons personeel. Mocht het onverhoopt voorkomen dat de kandidaat toch niet helemaal in uw bedrijf past? Geen enkel probleem! Wij gaan verder met zoeken naar de juiste kandidaat voor in uw team!

Op zoek naar een flexibele baan die bij jou past?

Bent u werkeloos of bent u klaar met het werk bij uw huidige werkgever? Houd u ook van afwisseling in het werk? Zoekt u persoonlijkheid en de juiste begeleiding? Onze kwaliteit en persoonlijkheid zijn onze kracht! Daarmee bedoelen wij dat onze werkwijze fundamenteel berust op een eerlijke en transparante bemiddeling.

Door middel van een persoonlijk gesprek kunt u alle wensen bespreekbaar maken. Met deze informatie bekijkt uw persoonlijke aanspreekpunt binnen ons JobManiac B.V. team samen met u wat voor soort werk het beste aansluit op uw wensen/verwachtingen.

We hebben grote opdrachtgevers in diverse branches o.a. techniek, zakelijke dienstverlening, logistiek, service, ICT, horeca, groenvoorziening, beveiliging en bouw. Wij zitten gevestigd in Gilze Rijen maar ons werkgebied is ruim Brabant, Utrecht en stuk Zuid Holland.

Wij werken transparant en service is voor ons erg belangrijk. De juiste match te vinden is ons doel. Door onze persoonlijke benadering en extra aandacht voelen zowel kandidaten als opdrachtgevers zich op hun gemak bij ons.

7x JobManiac

 • Altijd een persoonlijke benadering
 • Een persoonlijk aanspreekpunt voor zowel werkgevers als werknemers
 • 24 uur per dag bereikbaarheid
 • Leveringsgarantie, ook binnen een beperkte tijd
 • Kwalitatieve vakmensen
 • Transparante bemiddeling
 • No- nonsens, direct schakelen

Payrolling geeft u als ondernemer tijd om te ondernemen

Dat payrolling de laatste jaren snel aan populariteit wint, is niet verwonderlijk. Payrolling biedt werkgevers tenslotte alleen maar voordelen.

Doe waar u goed in bent, wij doen de rest; 1 factuur voor uw personeelsadministratie
Als werkgever zorgt u zelf voor de werving en selectie van uw werknemers. Vervolgens parkeert u alle verantwoordelijkheden omtrent het in dienst hebben van personeel bij ons. Daardoor loopt u bijvoorbeeld in geval van ontslagprocedures of ziekte van betrokken werknemers geen enkel financieel risico. Wij betalen de salarissen, doen de werkgeversafdrachten, tekenen voor de pensioenopbouw, dragen zorg voor de ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering en reduceren uw personeelsadministratie tot één factuur.

Verminder werkgeversrisico’s en bespaar veel tijd
Door uw werknemers bij ons op de payroll te plaatsen, vermindert u niet alleen uw werkgeversrisico’s, maar bespaart u door de administratieve lastenverlichting dus ook nog eens veel tijd. U kunt zich daardoor weer volledig op uw core-business richten. Door met flexibele payrollcontracten te werken, bent u bovendien beter dan ooit in staat in te spelen op pieken en dalen in de markt.

Wanneer u besluit in zee te gaan met JobManiac, nemen wij het totale juridische werkgeverschap van de betrokken werknemers van u over en tekenen we tevens voor alle bijkomende administratieve zaken.

Géén factuur bij vakantie, ziekte en feestdagen. U loopt als ondernemer zelf geen werkgeversrisico’s en ontvangt alleen een factuur voor de gewerkte uren.

JobManiac is sterk in de basis

Dus maak een afspraak en kom je inschrijven op onze vestiging in Gilze Rijen [email protected]

Bij ons staat de koffie klaar en naast professionaliteit vooral ook een persoonlijke benadering en gezelligheid. Ook na een plaatsing blijven wij in contact staan met onze kandidaten die uitgezonden zijn. Je kunt met elke vraag bij ons terecht.

JobManiac

Kom je ook! Jij bent de toekomst! JobManiac helpt je aan de juiste baan!

WWW.JOBMANIAC.NL

JobManiac Gilze Rijen
Crown Business Center
Ericssonstraat 2
5121 ML  Gilze -Rijen
[email protected]
0161-747844

JobManiac

Reacties