Verhulst Radio & TV bestaat 40 jaar

Foto: Verhulst Radio & TV

Advertorial – Verhulst Radio & TV bestaat 40 jaar en dat is in deze tijd een hele prestatie. Velen bestellen hun elektronica en witgoed tegenwoordig online of bij de giganten en hebben geen idee wat ze daarmee mislopen.

Eigenaar Jan Verhulst, bijgestaan door Raymond Embregts, biedt nog iets wat op sommige andere plekken maar moeilijk te verkrijgen is. Namelijk service.
Service en persoonlijk contact staan hoog in het vaandel bij Verhulst Radio & TV en dat is volgens Jan Verhulst en velen anderen, naast de gun-factor, de reden waarom zij op het Raadhuisplein in Rijen nog steeds een goedlopend bedrijf zijn.

Maar is het dan niet veel duurder? ‘Nee, dat scheelt weinig of soms zelfs niets. Het kan zelfs zijn dat de prijzen lager liggen dan bij de concurrent’, aldus Jan Verhulst. En dan wordt de apparatuur ook nog gratis thuisbezorgd, geïnstalleerd en uitgelegd door een specialist. Ook voor speciale batterijen en pasfoto’s, zelfs van baby’s, bent U bij Verhulst Radio & TV aan het juiste adres!

Verhulst Radio & TV maakt er een punt van om op de hoogte te blijven van de huidige trends en zijn dan ook online en op menig beurs te vinden om kennis op te doen. Ja, 40 jaar concurrentie en een flinke recessie overleven is niet voor iedereen weggelegd, daarvoor moet je een stapje harder lopen.

Verhulst Radio & TV
Al meer dan 40 jaar een begrip in de regio!

Reacties