AVRI Bloem- en Tuincentrum heeft alles in huis om uw jaarwisseling te versieren

Foto: AVRI Bloem- en Tuincentrum

AVRI Bloem- en Tuincentrum aan de Heistraat in Oosteind is ook dit jaar weer dé plek voor het inslaan van vuurwerk. Vanaf 14 december is de vuurwerkwinkel geopend, met dit jaar een nog mooier assortiment.

AVRI Bloem- en Tuincentrum pakt uit met een mooie collectie vuurwerk. Op 14 december geeft het tussen 19.30 uur en 20.00 uur aan de Heistraat een mooie show waarin twintig artikelen gedemonstreerd worden. Vanaf dat moment is de AVRI vuurwerkwinkel, gelegen bij het AVRI Bloem- en Tuincentrum in Oosteind, weer geopend tijdens de openingstijden van het tuincentrum. De afhaaldagen zijn 28, 29 en 31 december. Op de 28ste en 29ste is de winkel van 08.00 tot 22.00 uur open, de 31ste tussen 8.00 en 18.00 uur. De 30ste is de winkel wel geopend, tussen 10.00 en 17.00 uur, maar mag alleen kindervuurwerk worden meegegeven.

Het tuincentrum is een officiële dealer van Wolff Vuurwerk, wat de kwaliteit van het vuurwerk garandeert. John van Kuijk is verantwoordelijk voor de vuurwerkwinkel in het AVRI Bloem- en Tuincentrum. “Dit jaar hebben we het aantal compounds uitgebreid. Daarmee heb je alles in één, je steekt die één keer aan en hebt tussen de 60 en 90 seconden plezier. Het is heel mooi vuurwerk, in diverse kleuren en met verschillende effecten.”

AVRI Bloem- en Tuincentrum biedt daarnaast natuurlijk ook cakes, vuurpijlen, potten, knallers en kindervuurwerk aan. Veiligheid staat voorop, ook dit jaar weer. “Daarom krijgt iedereen gratis een veiligheidslont en -bril mee bij het afhalen van de bestelling. Wij gaan voor 0 ongelukken.” Daarnaast doen Van Kuijk en zijn collega’s er alles aan om de service te optimaliseren, zodat u naar huis gaat met een tas vuurwerk die bij u past. “Nieuw is dit jaar onze budgetlijn, mooi vuurwerk tegen een lage prijs zodat iedereen vuurwerk af kan steken.”

Het vuurwerk is nu al te bestellen op www.avri-vuurwerk.nl.

 

Reacties