Heb jij al eens kip van de Eekhoorn geproefd?

Foto: ChickenBites

Midden in de Seterse bossen tussen Oosterhout en Dorst vinden we het jonge bezorgrestaurant ChickenBites. Op het terrein van Camping de Eekhoorn worden sinds eind vorig jaar de allerlekkerste kipgerechten gemaakt, welke in de regio aan huis worden bezorgd. We spreken met Angelique Wouters van dit bijzondere bezorgrestaurant.

Iets anders dan standaard fast food

Enthousiast begint Angelique haar verhaal over hoe ChickenBites is ontstaan: “Wanneer we zelf iets makkelijks willen eten en iets willen bestellen, vinden we eigenlijk nergens de mogelijkheid om iets met groentes te kunnen bestellen. Daarom zijn we in november 2019 van start gegaan met ChickenBites. We wilden graag gerechten bij de mensen thuis gaan bezorgen die anders zijn dan het standaard aanbod aan fast food.” Maar waarom een kiprestaurant? Angelique: “De veelzijdigheid van kip geeft ons alle ruimte om met onze menukaart naar hartenlust te variëren! Natuurlijk hebben we ook de klassieke gerechten zoals shoarma en hete kip, maar we hebben ook rijst met kipkerrie en boontjes! Op deze manier blijven wij altijd op zoek om het lekkere met het goede te kunnen combineren.”

Afstand tot de arbeidsmarkt

Maar er is nog iets dat dit restaurant zo bijzonder maakt. Angelique: “Binnen Chickenbites willen wij een team op gaan zetten dat ook ruimte geeft voor mensen met een afstand richting de arbeidsmarkt. En met mensen die meer of andere begeleiding nodig hebben. Zo komen er nu al mensen bij ons aanwaaien die meehelpen omdat ze onder de mensen willen komen en ‘van de bank af willen’. Is dat ook iets voor jou? Stuur dan een mail aan [email protected]

Reacties