A58: afsluitingen 4 tot 8 november knooppunt St. Annabosch en afrit Tilburg Reeshof/Gilze

Foto: Pixabay

Rijkswaterstaat werkt aan de weg op de A58 tussen het knooppunt St. Annabosch en afrit (12) Tilburg Reeshof/Gilze richting Tilburg. Hierdoor is de weg afgesloten voor al het verkeer op maandag 4, dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 november. Het gaat om een nachtafsluiting vanaf ’s avonds 21.00 uur tot de volgende ochtend 05.00 uur. De tussenliggende op- en afritten en de verzorgingsplaatsen, met aangrenzend tankstation, zijn ook afgesloten. Houdt u rekening met een extra reistijd van ongeveer 25  minuten.

Op welke punten is de weg afgesloten?

  • A58 vanaf knooppunt St. Annabosch tot afrit (12) Tilburg Reeshof/Gilze
  • Op- en afrit (13) Bavel van de A58 richting Tilburg
  • Verzorgingsplaats Hoge Aard langs de A58 in de richting van Tilburg
  • Verzorgingsplaats Raakeind langs de A58 in de richting van Tilburg
  • Tankstation Raakeind (Esso) gelegen aan verzorgingsplaats Raakeind langs de A58 in de richting van Tilburg
  • Afrit (12) Tilburg-Reeshof van de A58 richting Tilburg

Omleidingsroutes en het weer

Op de gele borden bij de afsluitingen vindt u informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen. Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer gaan de  werkzaamheden misschien niet door en plant Rijkswaterstaat ze opnieuw in.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en de weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie?

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de geplande werkzaamheden: www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden.  U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Reacties