112

Dieven stelen landbouwmachines in Molenschot, politie zoekt getuigen

Foto: Politie

In de nacht van maandag op dinsdag werd er bij een tuinderij aan de Kapelstraat in Molenschot in een loods ingebroken. Hierbij werden diverse land- en tuinbouw machines weggenomen. Er werd door een getuige gesproken over twee daders en een voertuig. Mogelijk is er dus nog een derde persoon in het spel die met een auto in de nabijheid heeft staan wachten.

In de omgeving van de inbraak werd door agenten, in de berm een lasapparaat gevonden.  Deze was echter niet van deze inbraak afkomstig.

De mogelijkheid bestaat dat de daders in de omgeving op rooftocht zijn geweest en diverse bedrijven bezocht hebben. Mogelijk bent u als ondernemer ook bezocht.

Bent u getuige geweest van deze inbraak of heeft u gisterenavond laat of vannacht iets verdachts waargenomen in Molenschot, met name in het buitengebied, neem dan contact op met de politie op nummer 0900-8844, onder vermelding van registratienummer 2019258999.

Tips.
Sluit loodsen slotvast af.  Zet landbouwmachines en ook kleiner materiaal binnen, achter slot en grendel. Zorg voor goede verlichting op de erven.Zorg dat landbouw machines worden afgesloten,  zodat men er niet mee kan wegrijden. Verdachte omstandigheden,  bel direct 112.

Reacties