Vera van der Avoird Winnaar ANWB Kamperen Young Talent van 2024

Foto:

ANWB Kamperen reikte 12 Januari 2024 in samenwerking met Jong RECRON, in Stuttgart dit jaar voor het eerst, de Young Talent award uit; een aanmoedigingsprijs voor gedreven jong talent in de campingbranche. De winnende talenten van dit jaar zijn door de onafhankelijke vakjury verkozen vanwege hun inspirerende visie, creativiteit en innovatief vermogen.

In de categorie ‘meest bijzondere huuraccommodatie’ kreeg de tunnelkas van B&B Wilgenweide in Molenschot net niet de trofee, maar als Young talent was Vera overtuigend de winnaar.

Op de voormalige tuinderij hebben de ouders van Vera ruim 20 jaar geleden een bescheiden minicamping opgericht.

In 2020 heeft Vera met haar partner Dave daar een Alpaca recreatie (zorg)boerderij, met streekwinkel en Bed and Breakfast. aan toegevoegd. Dit is geheel is een toekomst bestendig en volledig Duurzame accommodatie. Samen met de  zorgmedewerkers runnen ze de recreatieboerderij vol passie.

Naast de standaard activiteiten op een camping heeft Wilgenhart diverse andere mogelijkheden zoals Alpaca picknicken, high thee, kinderfeestjes en in het seizoen dahlia’s plukken. Ook hebben ze diverse evenementen zoals de kerstfair en het muziek festival “Op dreef met Dave” Het creëren van onvergetelijke momenten voor iedereen die Wilgenhart binnenstapt is wat ze willen uitstralen. Niets is onmogelijk bij wilgenhart.

Vera is ontzettend trots op deze mooie award als kroon op het harde werk en vind het fijn dat het verhaal van Wilgenhart gehoord word!

https://wilgenhart.nl

https://www.facebook.com/wilgenhart

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen