Start werkzaamheden herinrichting Doornbos

Foto: Gemeente Gilze em Rijen

Vanaf maandag 8 januari starten ze met de werkzaamheden om de Doornbos in Rijen opnieuw in te richten. Ze voeren het werk uit in 9 fases. Zo blijft de rest van de straat telkens zo goed mogelijk bereikbaar. De eerste fase begint bij Doornbos 7 t/m 49. Ze verwachten dat alle werkzaamheden aan de hele straat eind juli 2024 klaar zijn.

Nieuwe riolering en verschillende bomen

Doornbos wordt opnieuw ingericht omdat er nu veel last is van hobbels en opgedrukte stenen door de wortels van bomen. Ook is er wateroverlast bij hevige regenbuien. Daarom maken ze een apart riool dat regenwater apart opvangt. Ook gaan ze nieuwe bomen planten. Samen met bewoners van de straat hebben ze de boomsoorten uitgekozen.

Bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden

Op de plek waar ze in de straat werken, kunt u niet met de auto komen. Wel zorgen ze ervoor dat u te voet of met de fiets aan de hand uw woning kunt bereiken. Ze leiden het verkeer om.

Meer informatie

U kunt het laatste nieuws over de werkzaamheden volgen via de BouwApp op uw smartphone. Bewoners krijgen ook een brief van de aannemer over de werkzaamheden. Meer informatie vindt u op de projectpagina Rijen Noord-Oost.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen