112

Dronken Rijenaar (39) veroorzaakt ongeval en gaat er vandoor

Foto:

RIJEN – In de nacht van zaterdag 17 november op zondag 18 november werden agenten van Basisteam Langstraat naar een verkeersongeval aan de Haansbergseweg in Rijen gestuurd.

Hier troffen zij een 39-jarige man uit Rijen aan die betrokken was geraakt bij een botsing tussen twee personenauto’s. De man was even daarvoor met zijn eigen auto over het voetpad gereden en raakte daarbij een andere auto. Vervolgens was de man doorgereden en heeft hij bij het ongeval niets achtergelaten of gemeld.

Toen de agenten ter plaatse kwamen was de man zwaar onder invloed van alcohol en is hij vervolgens meegenomen naar het politiebureau. Hier bleek dat hij maar liefst bijna vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol op had; hij blies 1040 ug/l. Ook bleek na onderzoek dat zijn rijbewijs reeds ongeldig verklaard was. De man wordt verdacht van het rijden onder invloed, het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs, het veroorzaken van een aanrijding en het verlaten van een ongeval.

De politie heeft het onderzoek bijna afgerond en de man zal zich op een later moment moeten verantwoorden voor zijn acties.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen