De nieuwe sporthal in Rijen gaat ‘Sporterijen’ heten

Foto: Gemeente Gilze en Rijen

Vandaag maakte wethouder Merijn Scheifes de nieuwe naam van de sporthal in Rijen bekend. Voor de zomer schreven we voor het bedenken van die naam een prijsvraag uit. Er kwamen maar liefst 68 inzendingen binnen.

Amarens van der Meulen  Richard van Noije, Susan Willemen en Ad Bink bedachten de naam “Sporterijen”. Dat deden ze los van elkaar. Zij kregen uit handen van wethouder Merijn Scheifes een dinercheque en een mooie bos bloemen.

 

Jury

Een jury beoordeelde de inzendingen. In de jury zaten wethouder Merijn Scheifes, Jan Bras (projectleider) en Angelique Knaapen als vertegenwoordiger van de 3 werkgroepen. Wethouder Merijn Scheifes: “Fantastisch dat zoveel inwoners mee hebben gedaan om een nieuwe naam te bedenken. Sporten is goed voor de gezondheid en om elkaar te ontmoeten. Dat kan in Sporterijen”.

 

Hoe staat het met de bouw?

De bouw van de nieuwe sporthal in Rijen is in volle gang. Deze sporthal komt op de plaats van sportcomplex Tropical – Margriethal aan de Mgr. Schaepmanstraat 32. Voor de zomer lag het dak op de nieuwe hal. Nu is de aannemer binnen aan het werk. Eind dit jaar is de sporthal klaar. Deze middag kregen leden van de werkgroepen een rondleiding op het bouwterrein.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen