Bij MB Autoservice Rijen staan eerlijkheid en transparantie nog voorop!

Foto: Jeroen Stuve

Het is alweer een jaar geleden dat Matthew Benoist is begonnen met zijn MB Autoservice Rijen. Hoog tijd om eens een kijkje te nemen!

MB Autoservice Rijen
Wie over de Hoofdstraat ter hoogte van nummer 83 rijdt heeft het opvallende zwarte bord en de vlag vast al eens gezien. Ga je het kleine en smalle paadje in, dan vind je achter de friettent MB Autoservice Rijen van Matthew Benoist. Matthew begint vol enthousiasme zijn verhaal: “Het is al meer dan 20 jaar geleden dat ik ben begonnen in de autobranche. Eerst heb ik ruim 13 jaar als monteur bij een autobedrijf gewerkt en later als chef werkplaats bij een merkdealer in Tilburg. Vorig jaar besloot ik om mijn grote droom waar te maken en voor mezelf te gaan beginnen. Halverwege 2022 ben ik gestart met MB Autoservice Rijen. Dat was best spannend, zeker in het begin. Maar inmiddels heb ik al een mooie en trouwe klantenkring opgebouwd. En daar ben ik heel erg trots op!”

Betrouwbaar onderhoud en advies
MB Autoservice Rijen is voor veel vaste klanten inmiddels het vertrouwde adres voor onderhoud en reparatie van alle merken auto’s en voor de aanschaf van een betrouwbare occasion. Matthew legt uit: “Met het verdwijnen van de laatste merkdealer uit Rijen, merk je dat mensen op zoek zijn naar een betrouwbare garage. Je bent bij ons meer dan welkom met iedere personenwagen, ongeacht leeftijd of merk. Naast het onderhoud en reparatie kun je bij ons ook terecht voor Apk-keuringen, want wij zijn een RDW-erkende garage. En ben je op zoek naar een tweedehandsauto, dan hebben we ook altijd minstens vijf mooie en betrouwbare occasions op voorraad.” Hoewel Matthew steeds in meervoud praat, sleutelt hij op dit moment nog alleen in zijn garage. “Eigenlijk zou ik er wel een monteur bij willen hebben. Ik merk dat de groei er zo goed in zit, dat ik geregeld ook ’s avonds nog aan auto’s bezig ben. Gelukkig snapt mijn vrouw Sanne dat ook. Zij is mijn steun en toeverlaat waar ik altijd op terug kan vallen. Maar een kundige monteur erbij voor bijvoorbeeld 2 dagen zou eigenlijk ideaal zijn.”

Bedrijfshond Mac
Ben je al eens bij MB Autoservice Rijen geweest, dan heb je waarschijnlijk al kennis gemaakt met Mac. Matthew: “Mac is onze hond, een Australische Kelpie van 7 jaar oud. Eigenlijk is hij vrijwel altijd bij mij in de buurt of op het terrein te vinden. Het is zelf een beetje onze mascotte geworden, want we gebruiken Mac ook vaak als fotomodel bij de foto’s die we plaatsen op social media. En hoewel Mac echt niemand kwaad doet, zorg ik er altijd voor dat niemand last heeft van de hond. Mocht iemand bijvoorbeeld bang zijn voor honden, dan leg ik hem gewoon even vast of sluit ik hem even op in het kantoortje. Ook dat is geen enkel probleem!”

Eerlijk en transparant
MB Autoservice Rijen is nog een ‘ouderwetse’ garage in de goede zin van het woord. Er is geen receptionist en je kunt zo de werkplaats binnenlopen. Matthew: “Ik vind het belangrijk om eerlijk en transparant te zijn. Mensen kunnen dus altijd een kijkje nemen tijdens een reparatie. Ook bewaar ik altijd onderdelen die ik heb vervangen. Ik kan dan aan klanten laten zien waarom ik ze heb vervangen en dat toelichten. Ik vind het ook leuk om mensen daar uitleg over te geven. Mijn technische hart gaat dan sneller kloppen, haha.” En dat klanten die transparantie en eerlijkheid kunnen waarderen blijkt wel uit de beoordelingen op internet. Op Google krijgt MB Autoservice Rijen maar liefst 4,8 van de 5 sterren en op het platform klantenvertellen.nl het
gemiddelde cijfer 9,8! Ben je dus op zoek naar een fijn en betrouwbaar universeel garagebedrijf voor onderhoud van jouw heilige koe? Neem dan eens een kijkje bij MB Autoservice Rijen op de Hoofdstraat nummer 83.
 MB Autoservice Rijen, Hoofdstraat 83, Rijen
 tel.: 06 – 430 55 165, www.mbautoservicerijen.nl
 Dit artikel werd je aangeboden door MB Autoservice Rijen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen