Grote Sinterklaasshow in Rijen ging bijna mis

Foto: Tom Fotografie

Vorige week woensdag was het eindelijk weer zover! De Grote Sinterklaasshow van Groetjes van Sinterklaas en Albert Heijn Rijen kon eindelijk weer doorgaan in de Boodschap, en dat niet alleen de goedheiligman hier blij mee was, was te merken. De beide shows waren in de voorverkoop al binnen een mum van tijd uitverkocht. De kinderen in Rijen konden niet wachten om naar de Sint te gaan, maar niet alles ging zoals de Opper Hoofdpiet gepland had.

Niet alleen de kinderen maar ook ouders en oma’s en opa’s werden getrakteerd op een middag vol spanning, zang, magie, en vooral gezelligheid. De hele groep van “Groetjes van Sinterklaas” was aanwezig, behalve Goochelpiet. Deze was in geen velden of wegen te bekennen. De Hoofdpiet, die vanaf nu zelfs Opper Hoofdpiet is, raakte hier behoorlijk van in de stress, aangezien Goochelpiet speciaal een truc had voorbereid voor de shows in Rijen. Samen met Kluspiet, Vlogpiet, Pietertje en Vakantiepiet hebben zij er alles aan gedaan om er toch een zo leuk mogelijke show van te maken. Een rare bewegende doos bracht wel heel veel spanning met zich mee, maar de Pieten lieten zich niet uit het veld slaan. Vakantiepiet probeerde zelfs nog een paar magische trucs op te voeren verkleed als Harry Pieter, maar de afwezigheid van Goochelpiet was daarmee niet vergeten, en de show dreigde mis te gaan. Op een gegeven moment kwam Sinterklaas ook binnen, en wat bleek? Sinterklaas heeft samen met Goochelpiet de andere Pieten voor de gek gehouden. In de bewegende en zelfs zwevende doos die de Goedheiligman op het podium gezet had, zat Goochelpiet!  Sinterklaas heeft laten weten dat ook hij er geweldig van heeft genoten, en erg blij was zoveel lachende gezichtjes gezien te hebben.

Uiteindelijk is dus toch nog alles goed gekomen, en als spreekwoordelijke slagroom op de chocomel hebben alle kinderen nog een schitterend cadeautje gekregen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen