Onbeperkt genieten bij Je Kitchen aan de Hoofdstraat

Foto: Je Kitchen

All-you-can-eat restaurant Je Kitchen opent op donderdag 18 augustus haar deuren. Wij namen er een kijkje voor de officiële opening.

All-you-can-eat bij Je Kitchen
In het pand aan de Hoofdstraat 19 in Rijen, waar voorheen Aziatisch restaurant Chef Chen zat, kun je vanaf donderdag 18 augustus terecht bij Je Kitchen. Na een zeer grondige verbouwing zullen hier moderne Chinese en Japanse gerechten met aandacht worden bereid en op Franse wijze worden geserveerd voor een all-you-can-eat diner. Er is een ruime keuze uit koude en warme gerechten. Ook aan de vegetariërs en de kleine gasten is gedacht. En als toetje kun je gebruik maken van het luxe dessertbuffet.

Onbeperkt genieten
Tijdens een diner bij je Kitchen kun je alles bestellen wat er op de menukaart staat. Per ronde mag je steeds 1 gerecht per persoon bestellen en nadat je het gerecht helemaal hebt opgegeten kun je opnieuw bestellen. Je mag zoveel gerechten bestellen als je op kunt! Hiervoor betaal je van maandag t/m donderdag 36,95 euro en in het weekend 39,95 euro per volwassene exclusief drankjes. Voor kinderen van 3 t/m 11 jaar betaal je van maandag t/m donderdag 2,50 euro per levensjaar en in het weekend 3,00 euro per levensjaar.

Ook voor groepen
Natuurlijk is het restaurant ook geschikt voor grotere gezelschappen. Ook leuk dus om met de hele familie, een club of vereniging eens te gaan eten! Je Kitchen is alle dagen open voor diner vanaf 17.00. Je vindt Je Kitchen aan de Hoofdstraat 19 in Rijen. Reserveren kan eenvoudig via de onderstaande link of door te bellen met 0161- 223 785 of te mailen met [email protected]

* Je Kitchen, Hoofdstraat 19, Rijen, tel. 0161- 223 785
* KLIK HIER om te reserveren in het restaurant
* www.jekitchen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen