Al 16.262 blikjes en kleine flesjes ingeleverd

Foto: Gemeente Gilze Rijen
Op dit moment loopt in onze gemeente de statiegeldactie. De automaat staat er nog maar net een kleine week en toch zijn er al meer dan 16.262 blikjes en kleine flesjes ingeleverd! Maar liefst 450 inwoners deden mee aan de actie! Een fantastisch resultaat! Al deze blikjes en kleine plastic flesjes liggen nu niet meer in natuur of omgeving. We zien dan ook uit naar de komende weken.

De statiegeldautomaat staat tot en met vrijdag 31 juli 10.00 uur in het winkelcentrum De Laverije, onder de roltrap. Voor elke inworp van een blikje of klein plastic flesje ontvang je € 0,05. Samen gaan we de strijd aan tegen zwerfvuil. Jij doet toch ook mee?

Zo heeft ook Hugo Voermans uit Rijen zich ingezet om zwerfafval te verzamelen. Hij raapte samen met zijn moeder in zijn eigen buurt en omgeving maar liefst vijf vuilniszakken vol. Hugo bedankt voor je inzet! Jij bent deze week de winnaar van de cadeaubon.
Wil je ook meedoen met de fotoactie? Stuur dan je foto terwijl je aan de slag bent naar [email protected] Er wordt elke week een winnaar gekozen.

Reacties