Voorbereidende werkzaamheden bouw sporthal Rijen gestart

Foto: Gemeente Gilze en Rijen

De voorbereidingen voor de bouw van de nieuwe sporthal in Rijen zijn gestart.

Deze week, (de week van 3 april) maakt de gemeente het terrein aan de Mgr. Schaepmanstraat geschikt voor de bouw. Volgende week start de aannemer met graafwerkzaamheden. Het terrein is ongelijk en ligt lager. De aannemer vult de grond op het terrein aan zodat de sporthal en het woongebouw straks op gelijke hoogte komen te liggen met de bestaande omgeving.  Dit betekent dat vrachtwagens grond komen brengen. Ze volgen daarvoor een speciale route (via Oosterhoutseweg, Nassaulaan, Mgr. Nolensstraat naar Mgr. Schaepmanstraat).

Is dat klaar? Dan plaatst de aannemer bouwhekken rond het terrein. Daarna start de aannemer met de fundering van de nieuwe sporthal. Het bouwverkeer houdt rekening met de schooltijden van Basisschool de Vijf Eiken in de wijk.

Wilt u de bouw volgen? Download de BouwApp

U kunt de bouw volgen via de BouwApp van de aannemer. Via deze app blijft u op de hoogte van de bouw. Ook kunt u via de app vragen stellen. Download de app via de appstore of via Google play.

Kies voor ‘van der horst BouwApp’.

Nieuwsbrief

De gemeente houdt u op de hoogte van de voortgang via de nieuwsbrief. Wilt u deze nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mail naar [email protected] onder vermelding van ‘aanmelding nieuwsbrief sporthal Rijen’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen