Gilze Rijen Nieuws geeft lokale ondernemers een duwtje in de rug (4)

Foto: Gilze Rijen Nieuws

Gilze Rijen Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden. 

Ondernemers worden creatief

Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Gilze en Rijen in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Gilze en Rijen!

Bogaard metaal BV

Bogaard metaal BV is een bedrijf dat zich richt op het draaien en frezen van onderdelen voor onder andere de machinebouw. Sinds juli 2016 is het bedrijf gevestigd op het industrieterrein van Rijen. Ondanks de coronamaatregelen kan het bedrijf toch doordraaien.
Boogaard metaal BV, Dorpenbaan 20A Rijen, www.bogaardmetaal.nl 

Kinderdagverblijf Spetters

Kinderdagverblijf Spetters in Gilze is een modern, particulier kinderdagverblijf voor kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar.
Voor kinderen tot en met 7 jaar hebben ze een modern pand dat voldoet aan alle strenge regels op het gebied van veiligheid en hygiëne.
Voor kinderen van 8 jaar en ouder hebben ze een opvanglocatie in basisschool De Wildschut. Voor meer informatie kunt u op de site kijken. Kinderdagverblijf Spetters, Lange Wagenstraat 9c Gilze, Spettersgilze.nl

Diëtistenpraktijk Die-Eet-Compleet

Diëtistenpraktijk Die-Eet-Compleet, waar gezond, lekker, bewust en plezierig eten samengaan. In verband met het Coronavirus is het alleen mogelijk om als cliënt een afspraak te maken voor een intakegesprek op de praktijklocatie indien u geen klachten (hoesten, verkoudheid, koorts) ervaart. Adviesgesprekken en vervolgconsulten  zijn via telefonisch consult of (beveiligd) videobellen mogelijk.
Diëtistenpraktijk Die-Eet-Compleet, Merijntje Gijzenstraat 3C Oosterhout, www.die-eet-compleet.nl

Fysiotheek

Fysiotheek Gilze is al jaren een begrip in Gilze. Hét gezondheidscentrum waar u terecht kunt voor fysiotherapie, fitness en verandering van uw leefstijl. Onder begeleiding van een professioneel en gespecialiseerd team biedt Fysiotheek Gilze u de mogelijkheid om te werken aan ‘de beste versie’ van uzelf. Vanwege de coronamaatregelen is de praktijk tot 6 april gesloten.
Fysiotheek Gilze, Augustinastraat 14 Gilze, fysiotheekgilze.nl

Klussenbedrijf Tim’s Montage

Klussenbedrijf Tim’s Montage, is gespecialiseerd in keukenmontage, keukenrenovatie en het plaatsen van nieuwe keukens. Heeft u plannen met uw keuken? Tim maakt graag voor u een vrijblijvende offerte.
Klussenbedrijf Tim’s Montage, Tim Kimenai 06-26825089 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen