Upper Shelf uit Rijen afsluiter van de midzomernachtfeesten in Dorst 

Foto: Upper Shelf

 

15-18 Juni a.s.  kermis in Dorst

Komend weekend zijn er weer de Midzomernacht feesten in Dorst  4 dagen kermis in het centrum van Dorst. Zondag is het tevens  jaarmarkt, maar het evenement is inmiddels uitgegroeid tot een volledig programma. Op het dorpsplein staat een grote tent waar diverse festiviteiten plaats vinden.

Donderdag 15 Juni is om 20:00 uur uitreiking van “de Onzichtbare vrijwilliger” een waardering voor de vrijwilligers van het dorp. Aansluitend is het weer tijd voor de Grote Dorstse Kennis Kwis en Dorst Zingt.

Vrijdag 16 Juni 13:30 uur Cabaret middag  met medewerking van de Heidemuziekanten en om 20:00 uur begint  het  midzomer dance event. Dance van de 90-ties tot nu en Hollands tot hardstyle

Zaterdag om 10:00 uur spellen ochtend voor de jeugd 13:30 uur  de ronde van de Bokkewei en om 15:30uur  de Midzomer trial, een hardloopevenement voor de beginnende maar ook voor de gevorderde (trail)loper. Opgeven kan nog steeds, meer informatie op www.midzomertraildorst.nl.

Zaterdag avond om 20:30 uur begint de feestavond met twee bands: “Van eigen Bodem” en “Stoot”. Beide bands vallen onder het management van Arno Knoope van HJR entertainment uit Molenschot.

Op zondag is dan van 10:00 -1700 uur de jaarmarkt, een gezellige knusse jaarmarkt met diverse kraampjes, waar een uitgebreid scala van  food- lifestyle tot rommelmarkt producten verkrijgbaar zijn.

‘S middags is er op het terras van de tent het muziekevenement  “Dorst Live” waar een keur van Nederlandstalige artiesten op zullen treden, oa Dave Govers en Mark van Overveld uit Dorst.

De afsluiting van dit feestweekend is op zondag vanaf 17:00 uur met een optreden van De Rijense band Upper Shelf. Een bandje wat ontstaan is uit project Young Ones van stichting Juin uit Rijen, maar wat inmiddels uitgegroeid is  in de regio tot een veel gevraagde act bij diverse evenementen.

De band staat bekend om de gitaarsolo’s en speelt Pop/Rock met muziek voor jong en oud. Diverse top 100 nummers zoals oa Radar Love van Golden Earring en Nothing else matters van Metallica, maar ook hedendaagse nummers zoals Streets van Kengsington. Jong en oud geniet van de muziek en de aanstekelijke dynamiek en enthousiasme die de bandleden uitstralen als ze op het podium staan.

Om 21:30uur op zondag zal het evenement afsluiten

Midzomernachtfeesten In Dorst, is, behalve op zaterdag avond, vrij toegankelijk, gratis entree. Voor zaterdag avond geldt een entreeprijs van €7,50 ( met voor iedere bezoeker een zak friet) er zijn geen kaarten verkrijgbaar aan de kassa, alleen in de voorverkoop. Voor meer info zie www.midzomernachtfeestdorst.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen