Sinterklaas intocht Gilze en Rijen

Foto: Ashley Oomen/ Stuve Fotografie

Op zondag 17 november zal sinterklaas aankomen in Gilze en Rijen. Het programma in Rijen begint om 12:45 uur op het plein voor het gemeentehuis aan het Raadhuisplein. Hier zal de Sint rond 13:15 uur door Burgemeester Jan Boelhouwer worden ontvangen.

Omstreeks 13:45 vertrekt de Sint met zijn pieten voor de intocht door Rijen. Vanaf het Raadhuisplein gaan ze naar via de Schoutstraat, De Wittstraat, Vreedestraat, van Hogendorpstraat waarna de de Hoofdstraat oversteken naar de Hoeksestraat, Doornbos, Zaaren, Margrietstraat, Laagstraat, Tuinstraat en de Hoofdstraat alwaar de intocht rond 15:15 uur zal eindigen bij partycentrum ´t Boerke. In het partycentrum is een middagprogamma georganiseerd waarbij ook de Sint en zijn pieten aanwezig zijn.

De Sinterklaas intocht in Gilze begint rond 13:00 uur bij Villa Mol aan het Bisschop de Vetplein. Rondt 14:15 zal de tocht aankomen bij De Schakel alwaar er een middagprogamma is tot 16:00 uur.

Op zondagmiddag 17 november zal Sinterklaas met zijn pieten ook in Molenschot een bezoek brengen. Hier begint de intocht om 14:15 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen