The Lodge Gilze viert vijf jarig jubileum

Foto: The Lodge

GILZE – The Lodge feest en evenementenlocatie organiseert op Zondag 19 Mei van 12.00-20.00 uur het jaarlijkse Lentefeest aan de Alphensebaan 14 in Gilze.

The Lodge is normaliter enkel geopend voor besloten feesten en evenementen. Een mooie kans om een kijkje te nemen op deze bijzondere locatie in Gilze.

 

Optredens

Op het buitenpodium is live- muziek van band Shoreline en toont reptielenexpert Ferry Torrez zijn alligators en reuzenslangen in een rustige educatieve presentatie met respect voor mens en dier.

Liever iets aaibaarder? Bewonder dan de prachtige uilen die aanwezig zijn.

 

Clown Milko van voormalig Circus Renz nodigt de gasten uit een kijkje komen te nemen in zijn vlooiencircus. In deze moderne tijd van computerspellen wil hij het hooggeëerd publiek weer eens kennis laten maken met dit oude volksvermaak. “Komt dat zien, komt dat zien”.

 

Het wilde westen

In het westerndorp kan men een ritje maken op de rug van Rodeostier “Bertus” en er zijn diverse demonstraties, o.a:  hoe word een kogel gemaakt? Kogelmaker Cees is een van de weinigen die nog zelf originele kogels maakt en legt het publiek uit wat hier allemaal bij komt kijken.

 

Ijzer smeden is een van de oudste metaalbewerkingsmethoden,Smid Dries beheerst dit vakmanschap tot in de puntjes en maakt o.a. wijnrekken, beelden en sculpturen.

 

De Jungle

In het Junglegedeelte van The Lodge nodigt Djembé speler en artiest Koko Lawson u uit om mee te jammen op de Afrikaanse trommel, het Afrika gevoel ten top!

 

Insecten zijn helemaal “ in”. Een goed teken, want deze dieren zijn heel belangrijk voor de natuur en mogen wel op wat meer symphatie rekenen. The Lodge heeft een insectenkundige uitgenodigd die alles kan vertellen over deze bijzondere dieren en zelfs een paar exemplaren mee neemt.

 

Kinder entertainment

De kleintjes kunnen zich uitleven op een van de vele springkussens of in de zweefmolen. Zij kunnen zich laten schminken én mogen een ritje maken op de rug van een echte kameel in het Oase gedeelte van The Lodge. In The Lodge  is een theater opgesteld waar ouderwetse “Lucky Luke” films worden vertoont. Leuk voor jong en oud. Een compleet dagje uit voor het hele gezin.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen