Jumbo opent supermarkt in voormalig emté Rijen

Foto: Jumbo

Jumbo opent op woensdag 15 mei de deuren van een nieuwe supermarkt in de omgebouwde EMTÉ winkel aan het Wilhelminaplein 20 in Rijen. Zo is Jumbo op nóg meer plaatsen altijd beschikbaar voor klanten. De huidige medewerkers van de winkel blijven de vertrouwde gezichten voor het winkelende publiek. Het familiebedrijf biedt het grootste assortiment en met de overname van de favoriete producten van EMTÉ klanten wordt het aanbod nóg uitgebreider. Jumbo opent deze nieuwe supermarkt op feestelijke wijze en verwelkomt de inwoners van Rijen en omgeving graag om 9.00 uur.

 

De supermarkt aan het Wilhelminaplein 20 sluit op vrijdag 26 april om 13.00 uur tijdelijk haar deuren, om vanaf woensdag 15 mei verder te gaan als Jumbo winkel. Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkel aan de Hoofdstraat in Rijen.

 

Tijdens de opening ontvangen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen. Alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, worden getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zondag 19 mei). Tijdens de verbouwingsperiode kunnen klanten bovendien deelnemen aan een spaaractie voor een Hallo Jumbo boodschappenpakket. De actie begint in de laatste twee weken voor de verbouwing en klanten kunnen na de opening van de nieuwe Jumbo winkel nog zes weken doorsparen. Na de actieperiode wordt een ophaalweekend ingepland, waarbij zij hun spaarpunten kunnen verzilveren en het boodschappenpakket ophalen.

 

Ondernemer Kiske Hapers is trots op de vernieuwde winkel. “We zijn van ‘groen’ naar ‘Jumbo geel’ gegaan. Onze supermarkt telt nu bijna 1.500 vierkante meter winkelplezier. Met de vertrouwde medewerkers, het grootste assortiment en de laagste prijs zetten wij ons met het hele winkelteam van Jumbo in om klanten de beste food- en winkelbeleving te bieden. Samen met mijn collega’s kijk ik ernaar uit om de voormalige klanten van EMTÉ en onze nieuwe klanten te verwelkomen in onze mooie, nieuwe Jumbo winkel.”

 

Overzichtelijke winkelomgeving en versbereide producten

Klanten kunnen in de nieuwe winkel terecht voor een groot en gevarieerd assortiment, met volop keuze uit allerlei culinaire en versbereide ingrediënten en gerechten. Zo kunnen klanten genieten van verse sushi of pizza’s om thuis af te bakken. Op het versplein hebben zij keuze uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. Populaire producten uit het EMTÉ assortiment die straks bij Jumbo in het assortiment blijven, zijn onder andere de slagersgehaktbal en chocoladebol. De winkel zal over zelfscanners beschikken waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen. Bij de speciale zelfscankassa kunnen zij in een handomdraai afrekenen bij een caissière.

 

Nieuw: Jumbo Pick Up Point

Online bestellingen ophalen wanneer het jou uitkomt, kan bij het Pick Up Point. Klanten die via Jumbo.com boodschappen bestellen, halen deze de volgende middag vanaf 16.00 uur op bij deze speciale balie. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling al vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag vóór 12.00 uur zijn besteld. Bij het ophalen van de bestelling kan uitsluitend worden betaald met pin

 

Altijd een stapje verder

Frits van Eerd, CEO van Jumbo, over de opening van de verbouwde EMTÉ winkel: “We zijn trots dat we weer een groot aantal nieuwe Jumbo winkels aan ons netwerk kunnen toevoegen. Ook van alle nieuwe klanten die we hierdoor mogen begroeten, willen we échte fans maken. Dat doen we niet alleen door hen te laten profiteren van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. We gaan ze óók verrassen met onze nieuwste inzichten op het gebied van foodbeleving en klantgerichtheid. Samen met al onze enthousiaste medewerkers kijk ik enorm uit naar deze volgende stap in de ontwikkeling van Jumbo.”

'

Reacties

article
7408
Jumbo opent supermarkt in voormalig emté Rijen
Jumbo opent op woensdag 15 mei de deuren van een nieuwe supermarkt in de omgebouwde
https://gilze-en-rijen.nieuws.nl/nieuws/7408/jumbo-opent-supermarkt-in-voormalig-emte-rijen/
2019-04-17T11:41:34+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/119/2019/04/17114118/jumbo-Rijen.jpg
Nieuws