TS Events met handen in het haar, zoektocht tijdelijke stalling gaat door

Foto: TS Events

Voor de jongens van vereniging TS Events uit Rijen dreigt carnaval anders te worden dan anders. ‘We zitten zonder stallingshal tijdens carnaval’, aldus Roy Peeters, voorzitter van de vereniging.

Wij zijn geen carnavalsvereniging met grote en uitgebreide wagens die vergen dat we weken tot maanden lassen, plakken en bouwen, maar we zijn een enthousiaste groep jonge mensen met een oude stadsbus, die tijdens carnaval de bus keurig voorzien van een nieuw likje verf, entertainment en de nodige carnavaleske aankleding.

De afgelopen drie jaar konden we terecht in een ongebruikte hal van Snoeren Transport uit Dongen. Deze hal is dit jaar helaas weer in gebruik genomen, waardoor deze voor nu geen optie is.

De voorzitter vertelt verder; ‘We hebben eigenlijk alleen maar een loods nodig om de bus te stallen tijdens carnaval. Dit houdt in: van de woensdag vóór carnaval t/m de woensdag na carnaval. Daarnaast dient de loods een 4,5m hoge roldeur te hebben, zodat we de wagen direct naar binnen kunnen rijden na een optocht.’ Bent u of kent u iemand die ons uit de brand zou willen en kunnen helpen, neem dan contact met ons op. Het zou immers zonde zijn als wij als één van de laatste groep jonge mensen verdwijnen uit de Rijense optocht. Contact opnemen kan met Roy Peeters via tel. 0161 – 41 31 06. Alvast bedankt!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen