Gratis regenton voor de eerste 50 inschrijvers

Foto:

Afgelopen zomer is er een nieuw hitterecord gevestigd in de gemeente Gilze en Rijen. En dat was te merken: tuinen, perken en gras lagen er dor en verdroogd bij. Er werd opgeroepen zuinig te doen met drinkwater.

Tijdens de Week van Ons Water (van 17 tot 24 oktober) is het dan ook logisch dat uw Huurdersraad, Leystromen en de gemeente Gilze en Rijen aandacht besteden aan de droogte van deze zomer. Dat doen ze met de ‘regentonactie’. We geven 50 regentonnen weg.

Hoe werkt het?

U kunt zich vanaf maandag 17 september inschrijven voor één van de 50 gratis regentonnen!
Stuur een mail naar [email protected] met daarin:

voorletters en achternaam;
adres;
postcode en woonplaats;
e-mailadres;
telefoonnummer.
Alleen compleet ingevulde e-mails worden in behandeling genomen.

De gemeente gebruikt uw gegevens alleen voor de regentonactie. Niet voor andere doeleinden. Er zijn in totaal 50 regentonnen beschikbaar. De eerste 50 inschrijvingen ontvangen een regenton. Als u één van de 50 inschrijvers bent, krijgt u hiervan schriftelijk bericht. Met dit bericht gaat u vervolgens naar de BoerenBond om de regenton op te halen.

Welke regenton?

Er is één regenton beschikbaar met een inhoud van 100 liter, deze kunt u hier bekijken. Ook het opzetstuk krijgt u van Uw Huurdersraad, Leystromen en de gemeente Gilze en Rijen. Van de Boerenbond ontvangt u gratis een vulset ter waarde van €7,99.

Installatie van de regenton

Het installeren van een regenton kunt u zelf doen. Hier kunt u een filmpje op YouTube bekijken waarin de installatie uitgelegd wordt. Het is ook mogelijk de installatie voor €25,- door het Repaircafé te laten doen. U kunt hen in dat geval een email sturen. Dit e-mailadres ontvangt u in de schriftelijke bevestiging wanneer u één van de eerste inschrijvers bent.

Wanneer komt de regenton?

De regentonnen hebben een levertijd van ongeveer 3 weken. Wij streven ernaar om de tonnen in de Week van Ons Water (vanaf 17 oktober) te leveren. U kunt de regenton zelf ophalen bij de BoerenBond. Als u ervoor kiest om de regenton te laten installeren door het Repaircafé kunnen zij deze ook bij u bezorgen. U kunt de regenton niet alleen laten bezorgen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen