Wie is Floris? En waar is Anna?

Foto: Floris zoekt Anna

Na de succesvolle musical van 0161 Events gaat bedenker Anthony Bisschops nu een stapje verder. Zijn doel: Nog meer kinderen bereiken en deze naar het theater halen, maar dan moet wel eerst de cast compleet zijn.

YouTube serie

Kinderen zitten tegenwoordig nauwelijks nog voor de televisie. Instagram, Snapchat en YouTube zijn de media van deze tijd. Met een YouTube serie die veel lokale invloeden heeft hoopt 0161 Events nog meer kinderen te kunnen bereiken. Onze vorige voorstelling was zeker een succes, maar de zaal kan nog voller.

Hoe ziet het eruit?

Zonder te veel prijs te geven kan ik wel een korte toelichting geven; de serie zal vooral draaien om het avontuur van de personages. Denk aan een beetje griezelen, veel humor, spanning en avontuur. Het is mysterieus, modern en  fantasierijk, met een sociaal/maatschappelijke en educatieve invalshoek. Maar vooral niet te vergeten interactief! We zullen proberen om kinderen aan het eind van een aflevering te prikkelen om interactief mee te doen met het ontrafelen van het mysterie en het oplossen van het raadsel.

Door lokaal samen te werken met ondernemers zoals de Hippe Kip Brocante in Rijen, waar veel scènes opgenomen worden, hopen we het lokaal aantrekkelijk te maken. Onlangs hebben wij ook groen licht gekregen om op ‘Safari park Beekse Bergen’ te komen filmen, maar ook anders lokale ondernemers zijn enthousiast en dragen graag hun steentje bij.

Maar wat nu eerst?

Op 29 juli aanstaande kunnen de kinderen kennis komen maken met één van de hoofdpersonages (Floris) op de jaarmarkt in Molenschot. De cast is nog niet helemaal compleet en hier maken we gelijk gebruik van om de kinderen bij de zoektocht naar Anna te betrekken. Maar of ze daar Anna vinden, ja dat is nog maar de vraag.

Via de facebookpagina facebook.com/FlorisEnAnna zijn de avonturen te volgen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen