Bestemmingsplan “De Nieuwe Erven, Molenschot” vastgesteld

Foto:

De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan “De Nieuwe Erven, Molenschot” vastgesteld. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om maximaal 76 woningen te bouwen aan de Veenstraat in Molenschot: 52 grondgebonden woningen en 24 appartementen voor lichte zorg.

Wethouder Corné Machielsen: “Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om Molenschot ruim 10% groter te maken. Dit is een mooi resultaat dat is bereikt door de initiatiefnemers Ontwikkelcombinatie Winters Vrolijk Leven, grondeigenaren en de positieve opstelling van Defensie rondom het oostelijke woonerf”.

“Het plan beantwoordt aan de behoefte aan woningen in Molenschot en is echt verbonden met het dorp met veel aandacht voor landschappelijke inpassing en het dorpse karakter”, aldus Lars Paantjens (Ontwikkelcombinatie Winters Vrolijk Leven).

De woningen komen aan de Veenstraat in Molenschot, sluiten aan op de woonbuurt ’t Blokske en zijn verdeeld over twee woonerven. Een woonerf komt aan de westkant van de Veenstraat. Het tweede woonerf komt aan de oostkant van de Veenstraat.

Kijk op www.woneninmolenschot.nl voor meer informatie of schrijf u via deze website in als u interesse heeft in een van de woningen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen