Frank uit Rijen wint 36.800 euro bij Postcode Loterij Miljoenenjacht

Foto: Roy Beusker Fotografie

Frank uit Rijen is de gelukkige winnaar van 36.800 euro bij Postcode Loterij Miljoenenjacht dat vanavond te zien was bij SBS6. Tijdens de zenuwslopende halve finale, besluit hij het spel te verlaten. Door op de knop te drukken verzekert Frank zich van dit mooie bedrag. Frank is samen met negenenveertig wijkgenoten uit Rijen aanwezig in de studio.

Frank is getrouwd en heeft een dochter. Hij is bijna 65 en werkzaam in de telecom. Hij is een klein beetje zenuwachtig wanneer hij tegenover Adri in de halve finale staat. Frank drukt uiteindelijk net iets eerder dan Adri op de knop. Hij gaat naar huis met 36.800 euro.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Middelharnis
Adri uit Middelharnis speelt in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en wint 99.000 euro.

Esther Vergeer Foundation
Zoals te zien was in een fragment tijdens de uitzending van Miljoenenjacht ontvangt Esther Vergeer Foundation steun van de Postcode Loterij. Deze organisatie zet zich in om de positie van kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking te verbeteren door sport. De projecten van de Esther Vergeer Foundation geven kinderen met een lichamelijke beperking de kans wekelijks ‘gewoon’ te sporten op een gewone vereniging. Sport geeft ze een kans om mee te doen en vrienden te maken. Dankzij de deelnemers kunnen 146 organisaties, waaronder Esther Vergeer Foundation, elk jaar opnieuw rekenen op financiële steun van de Postcode Loterij.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen