Bekijk het voorlopig ontwerp van het nieuwe Wilhelminaplein

Foto: Gemeente Gilze en Rijen

Het Wilhelminaplein in Rijen wordt ingericht tot een groen, duurzaam en veilig dorpsplein. In 2023 werden er drie mogelijke schetsontwerpen getoond. Dankzij alle reacties is één voorkeursontwerp verder uitgewerkt. Het voorlopig ontwerp voor het nieuwe plein is klaar. U bent van harte welkom om de plannen te bekijken tijdens een inloopavond op dinsdag 9 april in Winkelcentrum De Laverije (Wilhelminaplein 30, Rijen).

Denk mee over het voorlopig ontwerp

Op 8 juni 2023 konden inwoners, ondernemers en organisaties reageren op drie mogelijke ontwerpen. Na de inloopavond zijn er nog meerdere gesprekken geweest met betrokkenen. Bijvoorbeeld over bereikbaarheid en inclusie. Het stedenbouwkundig bureau Wissing Ruimtelijke Denkers heeft hiermee het voorlopig ontwerp gemaakt.

Kom ook kijken op dinsdag 9 april

Rijen krijgt eindelijk het dorpsplein waar het zo lang naar uitkijkt. Daarom vinden vindt de gemeente uw mening belangrijk en is er op dinsdag 9 april een inloopavond.

Datum: dinsdag 9 april 2024

Tijd: 19.00-20.45 uur (u bent vrij om langs te komen binnen deze tijd)

Plaats: Winkelcentrum De Laverije (Wilhelminaplein 30, Rijen)

U kunt u aan te melden voor deze inloopavond zodat ze weten hoeveel personen ze ongeveer kunnen verwachten.

Wat er na deze avond gebeurt

Na 9 april bekijken ze de reacties op het voorlopig ontwerp. En kijken ze of er nog aanpassingen nodig zijn. Daarna maken ze een definitief ontwerp.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen