Bierfestival voor het Goede Doel wordt groots voortgezet

Foto: Goede Doel

In dit vijfde jubileumjaar zijn de weergoden hen hopelijk beter gezind dan vorig jaar. De organisatie en zijn geweldige vrijwilligers zijn echter geen mooi-weer-rijders en zullen er zonder twijfel wederom een fantastisch festival van maken.

Met ‘goeie’ muziek, lekker eten (van de grill) en héérlijke speciaal bieren (meer dan 50 soorten, fles en op de  tap) zijn alle ingrediënten aanwezig voor een fantastisch weekend voor de hele ’family’. Want ook de kleintjes kunnen zich prima vermaken in de grote aangrenzende speeltuin.

Op deze editie geven maar liefst 9 bands ‘acte de presence’ op het vernieuwde podium. Met topbands zoals o.a. ‘Lazy Tuesday’ (Blues/rock), ‘Gratis Ponyrijden’ (Feestmuziek met ballen) en ‘Creedence Commotion Revival’ (CCR Tribute band), is er voor elk wat wils! Op zaterdag zal er dit jaar ook een USA Oldtimer show zijn.

Op zondag zijn de motoren aan de beurt. De ‘Motortoertocht voor het Goede Doel’ viert haar tiende jubileum en de deelnemers sluiten hun rit af op het festivalterrein. Rond 17.00 uur zal het bedrag bekend worden gemaakt dat dit weekend heeft opgebracht. Dit jaar gaan de donaties naar Stichting ‘NU JIJ’.

Het Bierfestival op recreatieterrein ‘d’n Mastendol’ in Rijen duurt twee dagen en is gratis toegankelijk. Er zijn voldoende parkeerplaatsen. Om de motortoertocht op zondag mee te rijden dien je een ticket te kopen.

Kijk voor meer informatie en het volledige muziekprogramma op www.bierfestivalvoorhetgoededoel.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen