Domino’s opent nieuwe vestiging in Rijen

Foto: Domino's Rijen

Maandag 22 mei opent Domino’s haar vestiging in Rijen. De nieuwe winkel is gevestigd aan het Wilhelminaplein en richt zich op het bezorgen en afhalen van verse pizza’s en diverse bijgerechten. Bezorging vindt plaats met elektrische voertuigen.

Van pizzabakker tot franchisenemer

Mart Schuurman is franchisenemer van de vestiging in Rijen. Mart begon zo’n 10 jaar geleden bij Domino’s als pizzabakker en groeide van winkelmanager door naar franchisenemer. Inmiddels is de winkel in Rijen zijn tweede Domino’s vestiging in Noord-Brabant.

Mart vertelt hierover het volgende: ‘’Ik ben er trots op dat we nu ook in Rijen een vestiging mogen openen. Samen met het team zetten we ons in om smakelijke, verse pizza’s te bereiden en deze snel en warm bij de inwoners van Rijen thuis te bezorgen.’’

Verse pizza’s

De pizza’s van Domino’s worden gemaakt met verse ingrediënten. Er is keuze uit een uitgebreid assortiment pizza’s en de mogelijkheid om zelf een pizza samen te stellen. Naast pizza’s heeft Domino’s ook diverse bijgerechten zoals kip, friet en sandwiches op het menu staan.

Openingstijden

Inwoners van Rijen en omgeving kunnen dagelijks bij Domino’s terecht voor het afhalen en bezorgen van verse pizza’s en diverse bijgerechten. Op maandag en dinsdag is de vestiging geopend van 16.00 uur tot 22.00 uur. Van woensdag tot en met zondag is de vestiging geopend van 11.30 uur tot 22.00 uur.

Werken bij Domino’s

Mart is nog op zoek naar enthousiaste collega’s om het team te komen versterken. Creatief aan de slag met verse ingrediënten in de keuken of in de buitenlucht op de fiets? Net als het menu, bieden ook de vacatures binnen Domino’s voor ieder wat wils.

Een baan bij Domino’s staat garant voor plezier, flexibiliteit en uitstekende doorgroeimogelijkheden. Mart: ‘’Ik wil mijn personeel een plezierige werkomgeving bieden waarin zij dezelfde kansen krijgen die ik zelf ooit heb gehad toen ik begon bij Domino’s’’.

Meer informatie en openstaande vacatures zijn te vinden op: www.werkenbijdominos.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen