Het was een feestweek bij Theaterschool Babzz

Foto: Theaterschool Babzz

Op 1 november bestonden de Specialzz 5 jaar! De Specialzz is een groep, binnen Theaterschool Babzz, voor iedereen met een verstandelijke beperking. Wat 5 jaar geleden begon met 3 leerlingen is uitgegroeid naar een groep met 12 leerlingen.

Iedere week werken zij hard aan alles wat met musical te maken heeft. Op dit moment werken zij met Manon van Riel en Wannes  Wynants aan een eigen dansvoorstelling. Manon en Wannes studeren aan de Fontys Hogeschool en dit is een stage opdracht.

Op woensdag, tijdens de repetitie, hebben we een taart aangesneden die gemaakt was door Zoet en stout. Dankzij Rianne was er een cadeautje voor iedereen en kregen Anouska, Daan en Zosja een mooi beeldje omdat zij al 5 jaar bij de Specialzz zitten.

 

Op zaterdag werd Babs ook nog eens enorm verrast. Nadine, lid van de Dreamerzz  en haar moeder Desiree, lid van de Adultzz, hadden een brief geschreven naar de gemeente Waalwijk aangezien zij in deze gemeente wonen.

Zij wilden heel graag iets voor de Theaterschool doen aangezien de coronaperiode er ook flink inhakt bij de Theaterschool.
Zij mochten gaan collecteren en hebben gewoon €200,- opgehaald!
Hoe super is dat!

 

Nu is het nog even hard werken naar de voorstellingen die in het weekend van 10, 11 en 12 december opgevoerd zullen worden in CC De Boodschap in Rijen.

Normaal zijn de voorstellingen in juni maar aangezien we de voorstellingen steeds hebben moeten verzetten en we al 2,5 jaar geen voorstelling hebben kunnen neerzetten,  wordt deze in december uitgevoerd.

Wat we normaal in een schooljaar oefenen doen we nu in 3 maanden. Het vergt veel van iedereen maar iedereen doet keihard zijn best en wilt er helemaal voor gaan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen