P&R terrein NS-station Gilze-Rijen afgesloten voor asfalteringswerkzaamheden

Foto: Gemeente Gilze en Rijen

Door asfalteringswerkzaamheden is op maandag 28 en dinsdag 29 september 2021 het P&R-terrein bij NS-station Gilze-Rijen afgesloten. De werkzaamheden maken onderdeel uit van de aanleg van de snelfietsroute Breda-Tilburg. Ook het Anne Frankplein, de Venneweg en de Trees Kinstraat zijn om die reden afgesloten op 28 en 29 september.

Wat gaat er gebeuren?

NS-station Gilze-Rijen blijft bereikbaar. Woningen en bedrijven aan deze straten zijn tijdens de werkzaamheden via het voetpad te bereiken. Op de Venneweg en de Trees Kinstraat geldt een parkeerverbod. Ze vragen u tijdens deze dagen uw auto elders te parkeren. Omwonenden zijn door de aannemer al eerder benaderd over deze werkzaamheden.

Ze begrijpen dat deze werkzaamheden een impact hebben op uw woon- en werkcomfort en dat deze een flink aanpassingsvermogen van u vragen qua bereikbaarheid en parkeren. Ze hebben de werkzaamheden zo ingericht dat de duur van de afsluiting zo kort mogelijk is. Daarmee hopen ze de hinder zoveel mogelijk te beperken. Zodra de nieuwe weg berijdbaar is, gaat deze weer open.

Wat is een snelfietsroute?

Op een snelfietsroute kun je lekker doorfietsen omdat het vlak asfalt heeft en weinig obstakels. Je krijgt als fietser zoveel mogelijk voorrang en hebt weinig hinder van ander verkeer. Lekker door Rijen dus! Meer weten over het tracé van de snelfietsroute door Rijen? Kijk dan op www.gilzerijen.nl/ snelfietsroute. Daar staan ook plattegronden die de route in beeld brengen.

Heeft u vragen?

Kijk dan op www.snelfietsroute.com. Of neem contact op met Fleur Kuijper,
omgevingsmanager van Ballast Nedam via [email protected] of
06-30738050.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen