Informatieavond over ontwerp groenplan gebied Tussen de Leijen Rijen

Foto:

Op woensdag 15 september is er in zalencentrum Vijf Eiken in Rijen een informatieavond over het ontwerp voor het groenplan voor het gebied Tussen de Leijen in Rijen. Hieronder leest u hoe u zich aan kunt melden voor een van de drie sessies die avond.

Aanmelden

In verband met de coronamaatregelen houden we die avond drie sessies; sessie 1: van 18.00 tot 18.45 uur, sessie 2: van 19.00 tot 19.45 uur en sessie 3: van 20.00 tot 20.45 uur. Het aantal plaatsen is beperkt. Wij vragen u daarom om één deelnemer per gezin of groep aan te melden.

Aanmelden kan via het mailadres: [email protected]. Geeft u daarbij ook aan naar welke sessie u komt. .

Inspraakavonden

Ter voorbereiding op het bestemmingsplan voor het gebied Tussen de Leijen waren er in 2020 verschillende inspraakavonden. De informatie die we tijdens deze avonden ophaalden, hebben we meegenomen bij het opstellen van het Inrichtingsconcept en het voorlopig ontwerp Groenplan.

Presentatie ontwerp Groenplan

De presentatie van het ontwerp Groenplan staat centraal tijdens de sessies op 15 september. We gaan tijdens de bijeenkomsten niet verder in op het op bestemmingsplan of de bestemmingsplanprocedure. We leggen wel uit op welke manier de informatie uit de inspraakavonden is opgenomen in het ontwerp Groenplan. Na afloop van de presentatie krijgt u voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Interesse voor een woning

Hebt u interesse voor een woning in Tussen de Leijen? Maak dat niet kenbaar tijdens de avond, maar neem contact op met woningcorporatie Leystromen, via telefoonnummer 088-0313300.

Vragen

Hebt u vragen? Neem dan contact op met Willeke de Jong, via telefoonnummer: 088-3821644 of via e-mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen