0161 Events organiseert Sinterklaas intocht 2020 Rijen

Foto: Pixabay
Nog heel even en dan staat de Sint alweer voor de deur. We mogen gelukkig bekend maken dat de Sint ook dit jaar weer naar Rijen komt, maar de regie is vanaf nu in handen van 0161 Events.
Op zaterdag 14 november zal de sint aankomen. Anthony Bisschops, mede oprichter van 0161 Events;
‘Het is tijd voor vernieuwing. Het gehele team van 0161 Events is er klaar voor. Al een jaar hebben wij in alle stilte gewerkt aan het programma voor de nieuwe sinterklaas intocht. Helaas moesten deze plannen vanwege corona terug de plank op. Gelukkig blijft de kern van dit aangepaste programma overeind, waarin de kinderen centraal staan. Een viering waarin we oude tradities respecteren en waarin nieuwe tradities ontstaan.
0161 Events weet al 5 jaar voet aan de bodem van Rijen te houden. Het is dan ook een kroon op ons jubileumjaar dat wij deze kans krijgen en de staf mogen overnemen.’
Toen Anthony Bisschops samen met zijn moeder Jolanda van Nifterik de vereniging startten hadden zij de doelstelling er te zijn voor de mensen waarvan het niet vanzelfsprekend is dat zij mee kunnen doen. Ze begonnen met de ‘Halloween parade’ die dit jaar voor de zesde keer zou plaatsvinden, maar helaas kon de parade dit jaar geen doorgang krijgen en is ook voor dit evenement een alternatief noodzakelijk. ‘Echter door de groei van het aantal deelnemers elk jaar bij de parade, kan je zien dat 0161 Events en haar vrijwilligers genoeg expertise hebben om het éen en ander te organiseren en dit in goede banen te laten verlopen.’ Het vinden van aansluiting met de winkeliers, vereniging en hopelijk ook scholen binnen Rijen zorgt voor een enorme draagkracht.
0161 Events heeft als doelstelling om voor de kinderen een onvergetelijke intocht ‘nieuwe stijl’ te creëren.
‘Ouders/Verzorgers gaven de afgelopen vieringen een duidelijk signaal af. Meer pieten, meer interactie en meer pepernoten. Dit hebben wij goed in onze oren geknoopt. Helaas hebben we te maken met een onzekere tijd. Maar we gaan er helemaal voor’.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen