Werkzaamheden rotonde Tilburgsebaan Gilze

Foto: Gemeente Gilze Rijen

Van 4 juni t/m 17 juni werken we aan de rotonde Tilburgsebaan/Burgemeester Krollaan/Aalstraat/Lange Wagenstraat in Gilze. We vernieuwen de asfalt laag en vervangen de klinkerverharding op de rotonde naast het asfalt (rammelstrook). Dura Vermeer voert de werkzaamheden uit.

Rotonde 4 t/m 17 juni afgesloten

De rotonde is van 4 t/m 17 juni afgesloten voor het verkeer. Het bedrijventerrein blijft bereikbaar via een bypass richting de Burgemeester Krollaan. Het overige verkeer leiden we om. Verkeer van en naar de Lange Wagenstraat en de Aalstraat moeten de omleiding volgen via de Burgemeester Krollaan, Den Bulk en Broekakkerweg. De omleiding geven we met borden aan.

Weersomstandigheden

Als we door slecht weer op een geplande datum niet kunnen asfalteren, stellen we de werkzaamheden uit. We plannen het dan opnieuw in.

Informatie

Aanwonenden krijgen van te voren een brief met informatie over de afsluiting. Overlast zal er zeker zijn in de straat, maar we doen er alles aan om dit zoveel mogelijk te beperken. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Dura Vermeer via telefoonnummer 06-10894342 (projectentelefoon). De directievoerder/toezicht namens de gemeente is de heer G. Gerrits. U kunt hem bereiken via telefoonnummer 088-3821229 of 06-20496398.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen