Sleuteloverdracht voor carnaval in cultureel centrum De Boodschap

Foto: Jacomijn Dijkers

De traditionele gemeentelijke sleuteloverdracht voor carnaval is dit jaar op  zaterdag 22 februari aanstaande. Burgemeester Jan Boelhouwer geeft samen  met loco- jeugdburgemeester Maud symbolisch de sleutels van de gemeente over aan de prinsen carnaval.

Waar is de sleuteloverdracht?

De gezamenlijke carnavalsverenigingen vroegen ons de overdracht voortaan bij toerbeurt in Gilze of in Rijen te doen. Dit jaar is het in cultureel centrum De Boodschap aan de Nassaulaan 62-64 in Rijen. De carnavalsverenigingen verzorgen de organisatie. Voor het eerst in de geschiedenis heeft ook Hulten een eigen jeugdraad. Zij zijn er uiteraard bij.

Wie komen er?

Tijdens deze bijeenkomst ontvangt het college van burgemeester en wethouders de carnavalsverenigingen uit de kernen Gilze, Molenschot, Rijen, de jeugdraad uit Hulten en andere belangstellenden. Het programma start om 10.11 en loopt tot 12.15 uur.  De zaal is open vanaf 09.45 uur.

Wat is het programma?

De verenigingen hebben voor deze sleuteloverdracht samen een programma voorbereid. Het voorlezen van de proclamatie is uiteraard een vast onderdeel. Wat de verenigingen verder in petto hebben, is nog een verrassing.
U bent van harte welkom om het verrassingsprogramma mee te beleven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen