Nieuw concept bij Lunchroom Smaak

Foto: Smaak

Lunchroom Smaak aan het Wilhelminaplein in Rijen gaat verbouwen, waarbij er een nieuw concept zal worden opgestart. De Lunchroom gaat niet alleen verbouwen, maar zal ook uitbreiden naar het naastgelegen pand.

Sinds kort zijn de eerste stappen van de verbouwing bij Lunchroom Smaak in Rijen gezet. Eigenaren Rob Marcelissen en Anielka Menner zijn na 8 jaar toe aan iets nieuws. Ze zien de trends om zich heen bewegen en willen hierin graag meegaan. Bij het nieuwe Smaak zal er niet alleen een nieuw concept op worden gestart, maar zal er ook uitgebreid worden. Het naastgelegen pand wat al enige tijd leeg staat zal er na de verbouwing bij gaan komen. Hierdoor is er zo´n 120 vierkante meter extra ruimte
beschikbaar.

Momenteel wordt er achter de schermen al hard gewerkt. Rob en Anielka lichten een kleine tip van de sluier op over het nieuwe Smaak. Zo zal er naast de traditionele lunch gericht gaan worden op kleinere gerechtjes, om zo de lunch samen te stellen. Geen grote porties meer, maar bijvoorbeeld 2 of 3 kleine gerechtjes. Ook zullen er ruimere openingstijden komen en zal Smaak meer richting een vroege avondkaart gaan. De extra ruimte die erbij zal komen wordt gebruikt voor een indeling met verschillende sfeerzones. Deze zones zullen een hotspot worden voor jong en oud. Hierdoor zal het nieuwe Smaak er voor iedereen zijn.

In de zomervakantie zal het Smaak van nu gewoon geopend blijven. Kort hierna zal er begin september worden begonnen aan de verbouwing. Gedurende de verbouwing zal er waarschijnlijk een pop-up store komen, maar dit behoort nog tot de zaken waar volop aan gewerkt wordt. Als alles volgens plan verloopt zal het nieuwe Smaak in oktober worden geopend. Iedereen is dan ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij “Smaak Lokaal”.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen