Kermis Gilze komt eraan!

Foto: Pixabay

Het is binnenkort weer kermis in Gilze. Op 6, 7, 8, 12 en 13 oktober staan er allerlei attracties op het Steekakkerplein, in de Kapittelstraat en Achter de Tuintjes. Net zoals vorig jaar is er voor elk wat wils. Voor de jongste kinderen is er een draaimolen, vliegtuigmolen, aquablasta en eendjes vangen.

Voor de oudere jeugd het lunapark, de autoscootertjes, de boksbal, La Bamba en de technodance. Bezoekers kunnen een gokje wagen bij de grijpkranen, het schuivenspel en de Giant Balco. En natuurlijk ontbreken de oliebollenkraam, de nougatkraam en suikerspin/popcorn niet.

Wanneer is de kermis geopend? Bezoek de kermis op zondag 6 oktober, maandag 7 oktober en dinsdag 10 oktober van 14.00 tot 23.00 uur. Op zaterdag 12 oktober van 15.00 tot 23.00 uur en op zondag 13 oktober van 14.00 tot 23.00 uur.

Wanneer staan de attracties en woonwagens op het kermisterrein? De kermisexploitanten mogen in Gilze met de woonwagens en attracties standplaats innemen vanaf woensdag 2 oktober t/m maandag 14 oktober.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen