Culinair Centrum SjefWaardig opent in Rijen

Culinair Centrum SjefWaardig waar samen koken samen genieten wordt. Hun gezellig en warm ingerichte kookstudio is geopend aan het Raadhuisplein 4 in Rijen.
U kunt hier terecht voor gezellige culinaire avonden.
Ze verzorgen kookworkshops waar u zich voor aan kunt melden via de website, sjefwaardig.nl.  De kookworkshops die ze geven hebben diverse thema’s zoals de Japanse keuken, de klassieke Franse keuken, Ibiza style en Big Green Egg barbecue workshop.
Natuurlijk kunt u met een eigen groep een kookworkshop naar keuze boeken op een voor u geschikt moment, leuk als teamuitje, vrijgezellenfeest of vriendenavond.
Ook verzorgen ze voor groepen vanaf 8 personen een gastronomisch 4 gangen diner, uiteraard rekening houdend met uw wensen.
Tevens bieden ze voor kookclubs een thuis waar hobbykoks samen maandelijks aan de slag gaan om een culinair en sjefwaardig menu te bereiden.
Heeft u interesse in wijnen en de combinatie van bijzondere wijnen met gastronomische gerechten? Vorm een groepje van minimaal 8 personen en ze bereiden voor u een SjefWaardig 4 gangen menu waarbij u bij elke gang twee wijnen te proeven krijgt. Uiteraard onder begeleiding en uitgebreide uitleg van onze sommelier. Gegarandeerd een leerzame, gezellige en culinaire ervaring!
De ingrediënten komen zoveel mogelijk van lokale telers en ze kiezen waar mogelijk voor biologische en Nederlandse producten. Smaak en kwaliteit zijn bepalend.
Kortom de culinaire place to be in de gemeente Gilze-Rijen!
Interesse om een kijkje in de keuken te komen nemen?
Culinair Centrum Sjefwaardig aan het Raadhuisplein 4 te Rijen organiseert een gezellige open dag zaterdag 29 december van 13:00 tot 17:00. Welkom!

Reacties