Drie jonge helden krijgen jeugdlintje

Foto: Jacomijn Dijkers

Yannick Middelkoop, Milan van Roozendaal en Marijn van Gool kregen woensdag 28 november een jeugdlintje voor hun verdiensten. Zij ontvingen het lintje uit handen van wethouder Aletta van der Veen, jeugdburgemeester Yente en loco-jeugdburgemeester Mike. De kinderen waren met een smoes naar het gemeentehuis gelokt. Ook de leden van de raadscommissie Samenleving waren bij de uitreiking aanwezig.

De drie helden ontvingen hun lintje voor de volgende verdiensten:

Yannick Middelkoop (17 jaar)

Yannick is een actie gestart om doppen van lege flessen frisdrank in te zamelen voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Zijn broer Jayden is dit jaar gestorven aan kanker. Ook nu het voor Jayden te laat is, gaat hij door met inzamelen en aandacht vragen voor KiKa.

Milan van Roozendaal (12 jaar)

Milan heeft zich door de ziekte en het overlijden van zijn buurjongen Jayden ingezet voor KiKa samen met Yannick, de broer van Jayden. Hij wil zo andere kinderen helpen die deze ziekte ook hebben.

Marijn van Gool (12 jaar)

Marijn heeft zijn ambtstermijn als jeugdburgemeester met enthousiasme en betrokkenheid uitgevoerd. Hij heeft zich onder andere ingezet voor kinderen die in armoede leven.

'

Reacties

article
6178
Drie jonge helden krijgen jeugdlintje
Yannick Middelkoop, Milan van Roozendaal en Marijn van Gool kregen woensdag 28 november een jeugdlintje
https://gilze-en-rijen.nieuws.nl/nieuws/6178/drie-jonge-helden-krijgen-jeugdlintje/
2018-11-30T10:34:53+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/119/2018/11/30103428/jeugdlintjes.jpg
Gemeente, Nieuws