ProRail houdt informatieavond over onderzoek spoortrillingen

Foto: Pixabay

ProRail heeft onderzoek gedaan naar trillingen langs het spoor. Over dit onderzoek is er op dinsdagavond 11 december een informatieavond in het gemeentehuis in Rijen. Het gemeentehuis (bordeszijde) is open vanaf 18.45 uur. De bijeenkomst begint om 19.00 uur.

Wat staat er op het programma?

Tijdens de avond licht ProRail de uitkomsten van het onderzoek toe en deelt de mogelijke oplossingen die nog in onderzoek zijn. Op dit moment zijn er nog geen korte termijn maatregelen om tijdens de avond te presenteren. Wel vertelt ProRail u op welke manier zij samen met de gemeente Gilze en Rijen, het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en NS kijken naar mogelijke verbeteringen. Ze kijken daarbij naar de spoorbaan, de omgeving van het spoor, het materieel en de dienstregeling.

Het ‘Burgerinitiatief Rijen Trilt’ heeft een enquête gehouden onder omwonenden aan het spoor in Rijen. ProRail biedt ‘Rijen Trilt’ de gelegenheid om de uitkomsten tijdens de informatieavond met u en ons te delen.

Waarom is er onderzoek gedaan?

Naar aanleiding van meldingen van omwonenden in Dorst, Rijen en Oisterwijk heeft ProRail in de afgelopen maanden onderzoek laten doen naar trillingen langs de spoorbaan. Het doel van dit onderzoek is begrijpen waardoor de trillingshinder wordt veroorzaakt.

'

Reacties

article
6130
ProRail houdt informatieavond over onderzoek spoortrillingen
ProRail heeft onderzoek gedaan naar trillingen langs het spoor. Over dit onderzoek is er op
https://gilze-en-rijen.nieuws.nl/nieuws/6130/prorail-houdt-informatieavond-onderzoek-spoortrillingen/
2018-11-27T12:34:14+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/119/2018/10/17155413/spoorrails.jpg
Nieuws