Rijen start met anders inzamelen

Foto: Jeroen Stuve

Vanaf 1 november gaan de inwoners in Rijen West de ondergrondse containers gebruiken voor het restafval. De inwoners van Rijen Oost doen dat vanaf 1 december. De ondergrondse containers kunt u dan openen met uw nieuwe milieupas.

Wanneer legen ze de restafvalcontainer voor het laatst?

De datum, waarop we de restcontainer voor het laatst legen, verschilt per wijk. U heeft een brief thuisgestuurd gekregen met daarin de datum die voor u geldt. Zet uw container op de dag van de laatste leging vóór 07.00 uur voor uw huis aan de straat.

Wat gebeurt er met uw oude restafvalcontainer?

Uw oude restafvalcontainer krijgt na de laatste leging een PMD-sticker. U gebruikt de oude container dan voor het verzamelen van Plastic verpakkingen, Metalen (blik) en Drankkartons (PMD).
Heeft u een ander formaat container voor PMD gekozen? Dan krijgt u een nieuwe PMD-container. De oude restafvalcontainer halen we dan bij u op. Kijk op uw tijdelijke sticker wanneer we bij u langskomen. Vergeet u niet om deze tijdelijke sticker op de container te plakken?

Vanaf wanneer gebruikt u de PMD-container?

Vanaf 20 november gebruiken alle inwoners van Rijen West de container voor het PMD-afval. In Rijen Oost start de inzameling van PMD-afval met behulp van de container medio december. De PMD-container legen we elke twee weken. Kijk op uw afvalkalender voor de juiste datum.

Start Rijen

De meeste ondergrondse containers in Rijen zijn geplaatst. Een paar containers wordt binnenkort geplaatst. Het gaat om de volgende locaties:

  • R03 Van Oldenbarneveldtlaan/Stormstraat
  • R04 Brabantpark ter hoogte van nr. 23
  • R05 Brabantpark/Kuyperstraat
  • R20 Rembrandtlaan/Spoorlaan Noord
  • R34 Haansbergseweg ter hoogte van nr. 51

In de tussentijd kunt u bij één van de andere ondergrondse containers in de gemeente terecht.

Vragen

Heeft u vragen over ‘anders afval inzamelen’? Neem contact op met het Klantcontactcentrum via telefoonnummer 14 0161 of kijk op www.gilzerijen.nl/andersinzamelen.

'

Reacties

article
5844
Rijen start met anders inzamelen
Vanaf 1 november gaan de inwoners in Rijen West de ondergrondse containers gebruiken voor het
https://gilze-en-rijen.nieuws.nl/nieuws/5844/rijen-start-anders-inzamelen/
2018-10-31T14:47:50+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/119/2018/10/31144718/ondergrondse-container-.jpg
Gemeente, Nieuws