Eetwinkel Kom d’r in op plaats 89 in Cafetaria Top 100

Foto: Eetwinkel Kom d'r in

Eetwinkel Kom d’r in aan de Nieuwstraat 126 in Gilze heeft de 89ste plaats bereikt in de Cafetaria Top 100.

‘Wat een mooi bedrijf’, roept de jury uit na het bezoek aan Eetwinkel Kom d’r in. Qua uiterlijk hoort dit bedrijf bij de mooiste zaken van Nederland. Alles is blinkend schoon.

Zelfs tijdens de avondspits wordt hier netjes gewerkt aldus het juryrapport, maar door de drukte worden ze bij binnenkomst niet begroet. Tijdens het wachten, kijken ze naar de narrowcasting. Leuk dat er een apart blad is gemaakt over de medewerkers. Bij het opnemen van de bestelling wordt gevraagd of ze er een sausje bij willen, maar wordt ons geen drankje aangeboden. Daar zit ruimte voor verbetering, zeker met het oog op de glazen horecaflesjes in het zitgedeelte.

Dat betekent meer luxe én een betere marge. Waarmee dit bedrijf zich uitstekend onderscheidt, is het uitgebreide glutenvrije assortiment. Van voorgerechten en snacks tot complete menu’s. De jury geeft hun complimenten hiervoor.

Initiatief
De Cafetaria Top 100 is een initiatief van de Snackkoerier, dé multimediale informatiebron voor cafetaria- en fastserviceondernemers en producenten/leveranciers van snacks, frites, ijs, koffie, dranken en pizza’s. Ondernemers kunnen zich opgeven om mee te dingen naar een plek in de Top 100. Na voorrondes, waarbij 125 cafetaria’s worden geselecteerd, bepaalt de vakjury na een onaangekondigd bezoek welke deelnemers welke plek verdienen in de Top 100.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen