Kermis Rijen komt eraan!

Foto: Pixabay

Het is binnenkort weer kermis in Rijen. Op 21, 22, 23, 27 en 28 oktober 2018 staan er allerlei attracties op het Burgemeester Sweensplein. Net als vorig jaar is er voor
elk wat wils. Voor de jongste kinderen is er een draaimolen, vliegtuigmolen, aqua blasta, eendjes vissen en touwtje trekken/ bussensport. De oudere jeugd kan zich
uitleven in het lunapark, de autoscooters, de boksbal, La Bamba, de schiettent, de rupsbaan en de technodance. Bezoekers kunnen ook een gokje wagen bij de grijpkranen, het schuivenspel en de Giant Balco.

En mocht u trek hebben gekregen van het kermisvertier, dan kunt u natuurlijk bij de oliebollenkraam, de nougatkraam, de suikerspin/popcornkraam of de snackwagen terecht.

Jaarmarkt

Traditiegetrouw is er op kermisdinsdag (dit jaar op 23 oktober) een jaarmarkt. Van de kermis naar de jaarmarkt is het maar een kleine stap, want het marktterrein sluit aan op het kermisterrein. U vindt de marktkramen in de Pastoor Oomenstraat en de Hoofdstraat (het deel tussen de Pastoor Oomenstraat en het Wilhelminaplein).

Opbouw / parkeren

De kermisexploitanten mogen in Rijen met de woonwagens en attracties standplaats innemen vanaf maandag 15 oktober tot en met maandag 29 oktober 2018. De materiaalwagens moeten zij parkeren op de Parallelweg in Rijen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen