Thea Janssen uit Rijen wint Ford Fiesta bij Kruidvat

Foto:
Thea Janssen uit Rijen is de gelukkige winnares van een Ford Fiesta. Zij won deze spiksplinternieuwe auto tijdens een grote landelijk winactie die Kruidvat deze zomer op touw zette. De Kruidvat-winkel aan Hoofdstraat in Rijen was vanochtend het decor van de feestelijke prijsuitreiking waarbij een blij verraste Thea de autosleutels in ontvangst nam.
 
Kruidvat organiseerde deze zomer een grote winactie waarbij klanten in het bezit van een ‘Jouw Extra Voordeelkaart’ niet alleen kans maakten op één van de 3800 Welkom Thuispakketten, maar ook op één van de vier gloednieuwe Ford Fiesta’s. Thea Janssen viel in de prijzen en is één van de vier gelukkige winnaars. De inwoonster uit Rijen kon vandaag haar geluk niet op. “Ik ben ontzettend blij met deze fantastische prijs en was totaal overdonderd toen ik hoorde dat ik deze prachtige auto heb gewonnen, aldus een enthousiaste Thea. “Ik wil Kruidvat ontzettend bedanken voor deze geweldige prijs!”
 
Klanten volop in het zonnetje met landelijke campagne Thuiskomtoppers
In de afgelopen weken heeft Kruidvat haar klanten na de zomervakantie welkom thuis geheten met de landelijke campagne Thuiskomtoppers. Zij gaf in totaal 3800 Welkom Thuispakketten weg en vier gloednieuwe Ford Fiësta’s. Kruidvat heeft onderzoek gedaan naar welke producten klanten het meest missen tijdens de vakantie. Bijna 8 op de 10 mensen vinden het fijn om weer thuis te komen en 20 procent heeft vooral haar vertrouwde merken en producten gemist. Ruim een derde van de Nederlanders verwent zichzelf na de vakantie dan ook door producten te kopen waar je mooi en fit van wordt. Zo hadden klanten in de afgelopen weken keuze uit allerlei aantrekkelijke aanbiedingen en konden zij met vertrouwd voordeel bij Kruidvat winkelen.
'

Reacties

article
5483
Thea Janssen uit Rijen wint Ford Fiesta bij Kruidvat
Thea Janssen uit Rijen is de gelukkige winnares van een Ford Fiesta. Zij won deze
https://gilze-en-rijen.nieuws.nl/nieuws/5483/thea-janssen-rijen-wint-ford-fiesta-kruidvat/
2018-09-28T17:22:25+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/119/2018/09/28172209/auto-gewonnne.jpg
Nieuws