Beleving voor Jong en Oud op Jacobushoeve Boerenfair

Foto: Jacobushoeve

Op zaterdagavond 25 en zondag 26 augustus 2018 vindt voor de 3 e keer de Jacobshoeve Boerenfair plaats, op het terrein van uitspanning Jacobushoeve, Steenovensebaan 29 in Dorst. Ambacht, streekproducten, bier en beleving staan deze dag centraal.

Zaterdag: Akoestische Country avond

Nieuw dit jaar is de akoestische Country avond met kampvuur, op zaterdag tussen 18.00 en 23.00 uur. In het bijzijn van de ‘pipowagen bewoners’ zullen we een gezellige avond maken onder het genot van live muziek en country dans. De Entree zaterdagavond is gratis!

Zondag: Boerenfair

Zondag is van 10.00 tot 18.00 de boerenfair. Voor jong en oud. Nieuw dit jaar is een belevingsplein met live muziek, een speciaal bierplein en vele anderen.

Oogstfeest

Traditiegetrouw starten we de zondag om 10.00 uur met een bijzondere oogstdankviering in de open lucht. Waarna u vanaf 11.00 uur uw ogen de kost kunt geven bij het traditioneel oogstfeest waarbij met hulp van trekpaarden geoogst gaat worden en het kaf van het koren wordt gescheiden.

Tussendoor worden diverse paardenactiviteiten georganiseerd zoals; ringsteken, vliegend tapijt en meerijden op de platte kar. Halverwege de middag worden we verrast door een bezoek van de Brabantse Aanspanning welke met een 40-tal oude koetsen komen. Voor de kinderen is er een groot kinderparadijs opgezet met maisdoolhof, springkussen, schminken, zaklopen, spijkerpoepen, marshmallows, hoefijzer werpen etc. Streekmarkt en demonstraties.

Tussendoor kunt u lokale producten kopen op de boerenstreekmarkt met een 20-tal kramen. Van varken aan het spit tot palingroker en imker. Voor de volwassenen is ook een hoop te beleven, zoals de demonstratie schaapsherder, Boeren Sportclub, hout klieven, spijkers slaan, spijkerbroekhangen en hooivork werpen.
Parkeren is gratis en entree €2,00 (kinderen t/m 12 jaar gratis)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen