NS-baas ontmoet vrijwilligers in stationsgebouw

Foto: Fotodesign Peggy

Roger van Boxtel, president-directeur van de Nederlandse Spoorwegen, bezocht op woensdag 21 februari 2018 NS-station Gilze-Rijen. Hij kwam naar dit NS-station om kennis te maken met de vrijwilligers die het stationsgebouw in Rijen beheren.

Samen met deze gastheren en gastvrouwen heette burgemeester Jan Boelhouwer de heer Van Boxtel van harte welkom. Daarna boden de gastheren en gastvrouwen hem een programma aan met aandacht voor de klanttevredenheid op dit station, de werkzaamheden en ambities, vandalisme en calamiteiten en het onderhoud van het ruim honderd jaar oude stationsgebouw in Rijen.

De gastheren en gastvrouwen zorgen er voor dat alles goed werkt in de wachtruimte. Zij houden een oogje in het zeil en beantwoorden ook vragen van reizigers. Zij werken hierbij nauw samen met de NS en de gemeente Gilze en Rijen.

De NS heeft in 2017 de gastheren en gastvrouwen voorgedragen voor de ‘Jan van Stappen Spoorprijs’. Dit is een prijs voor bijzondere initiatieven van medewerkers om de dienstverlening aan de treinreiziger te verbeteren. Het leverde bij de feestelijke prijsuitreiking een eervolle vermelding.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen