Open dagen Studio 10 zorgatelier

Foto: Studio 10
Mijn naam is Ellen Wayers. Ik ben de trotse eigenaar van Studio 10 zorgatelier.
Studio 10 zorgatelier is een kleinschalige dagbesteding gelegen in het buitengebied van Gilze.
Ik ben gehuwd met Andy Wayers en samen hebben we 4 kinderen. Andy is werkzaam als stukadoor en helpt bij regelmaat mee in het zorgatelier.
Na een jarenlange werkervaring in de zorg vond ik het tijd voor iets anders. Ik ben destijds met mijn plannen voor een dagbesteding naar de gemeente gegaan en begin 2016 was Studio 10 een feit.
Sinds dit jaar hebben we een overeenkomst met diverse omliggende gemeenten.
Vier dagen per week kunnen mensen met een beperking bij ons terecht voor dagbesteding. Wij bieden aan maximaal 10 clienten per keer dagbesteding.
Het aanbod van activiteiten is zeer divers, denk hierbij aan schilderen, mozaïeken, textiele werkvormen, sieraden maken, bloemschikken, kaarten maken, hout bewerken, keramieken, tekenen, bakken en koken in de gezellige keuken en nog veel, veel meer.
Thans hebben we een expositie ingericht waar we bijzonder trots op mogen zijn ! Deze is te bewonderen tijdens onze open dagen.
In het weekend van 25 en 26 november hebben we open dagen. Beide dagen is Studio 10 geopend van 10.00 tot 16.00 uur.
Kom vrijblijvend een kijkje nemen. Wij zijn geen standaard dagbesteding maar bieden net dat stukje meer ! Kom sfeer proeven. 
 
Dus bent u op zoek naar dagbesteding en wil u de dag graag doorbrengen in een rustige, creatieve en bijzonder sfeervolle omgeving dan nodig ik u uit om een kijkje te komen nemen bij Studio 10 zorgatelier.
Bij ons staat de cliënt centraal, wij proberen zoveel mogelijk op uw wensen in te spelen. Alles is bespreekbaar !
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen