Fietsplan in de maak, denk mee!

Foto: Gemeente Gilze en Rijen

Fietst u wel eens door onze gemeente? Gaat u er bijvoorbeeld graag op uit met de racefiets, fietst u iedere dag naar het werk of gebruikt u de fiets juist sporadisch? Iedereen fietst op een andere manier. Om het fietsnetwerk in onze gemeente nog aantrekkelijker, veiliger en toegankelijker te maken, zijn we onlangs samen met Royal HaskoningDHV begonnen met het maken van nieuw fietsbeleid. Want fietsen is leuk! Het draagt bij aan de grote thema’s van deze tijd zoals duurzaamheid en leefbaarheid en fietsen is gezond. Voor iedereen. Dat willen wij als gemeente natuurlijk stimuleren.

Wat vindt ú belangrijk?

Inwoners, ondernemers en bezoekers willen we daarom graag vragen met ons mee te denken en ervaringen te delen. Wat vindt u belangrijk? Waarom gebruikt u de fiets? Waar ziet u knelpunten en kansen? Welke fietsvoorzieningen zou u hier bijvoorbeeld graag zien? Via https://fietsplangilzerijen.ireporting.nl kunt u het eerste ontwerpplan alvast eens bekijken. Hierin staat op hoofdlijnen wat we van plan zijn, pas later werken we het beleid uit in projecten. Op deze website leest u ook hoe u kunt reageren. Wilt u een bijlage meesturen, bijvoorbeeld een foto? Dan kunt u deze e-mailen naar [email protected]. Ook voor vragen kunt u bij hem terecht.

Heeft u geen toegang tot een computer, maar wilt u wel graag een reactie achterlaten? Bij de balie van het gemeentehuis in Rijen is (tijdens openingstijden) ook een papieren versie aanwezig die u door kunt nemen.

Meedenken over het fietsplan voor onze gemeente kan tot maandag 22 november aanstaande. Veel dank alvast!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen