Maczektunnel in Rijen is 5 november afgesloten voor aanleg fietsbrug

Foto: Gemeente Gilze en Rijen

Maczektunnel in Rijen is 5 november afgesloten voor aanleg fietsbrug Op vrijdag 5 november is de onderdoorgang van de Generaal Maczektunnel tussen 6.00 uur en 17.00 uur dicht. Er is een omleidingsroute. Volg hiervoor de gele omleidingsborden. De aannemer plaatst de liggers van de nieuwe fietsbrug voor de snelfietsroute tussen Rijen en Tilburg. Daarnaast voert de gemeente werkzaamheden uit rondom en bij de tunnel.

Omleidingsroute
Auto- en fietsverkeer volgt voor de omleiding de gele omleidingsborden. De omleiding loopt via de Ericssonstraat, de Julianastraat, de Stationsstraat, de Constance Gerlingsstraat en de Mary Zeldenrustlaan.

Meer afsluitingen
Later dit jaar volgen nog twee afsluitingen. Deze zijn nodig om het brugdek van de fietsbrug aan te leggen en het dek te asfalteren. Ze hebben de werkzaamheden zo ingericht dat de afsluiting steeds zo kort mogelijk is. Daarmee hopen ze de hinder zoveel mogelijk te beperken. Kijk op de website of de facebookpagina of op www.snelfietsroute.com voor de aankondigingen van deze afsluitingen.

Wat is een snelfietsroute?
Op een snelfietsroute kun je lekker doorfietsen omdat het vlak asfalt heeft en weinig obstakels. Je krijgt als fietser zoveel mogelijk voorrang en hebt weinig hinder van ander verkeer. Lekker door Rijen dus! Meer weten over het tracé van de snelfietsroute door Rijen? Kijk dan op onze website (link:www.gilzerijen.nl/snelfietsroute. Daar staan ook plattegronden die de route in beeld brengen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen